DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

MERAL AKŞENER KURULUŞUN VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ SÖĞÜT’TE

MERAL AKŞENER KURULUŞUN VE KURTULUŞUN BEŞİĞİ SÖĞÜT’TE

“Değişimin Ana Gücü” sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren Meral Akşener 23 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’te, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret edecek

Katıldığı bir televizyon programında hakkında ortaya atılan paralelci iddialarına cevap verdiği için disipline sevk edilen ve partiden ihracına kesin gözüyle bakılan Akşener’in, toplanmasına mahkeme tarafından da karar verilen olağanüstü kongrede nasıl aday olacağı ve bu haksız kararı nasıl bertaraf edeceği hakkında da bilgiler vermesi bekleniyor.
Genel merkezin Akşener’i ihraç etmek için harekete geçmesi Söğüt ziyaretini daha da anlamlı kılıyor. Olağanüstü kongre toplanabilmesi için imza veren üst kurul delegelerinin hazır bulunacağı Söğüt ziyaretinde MHP eski milletvekilleri, eski ve yeni il başkanları, belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, ocak başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve on binlerce parti üyesi Ülkücü’nün hazır bulunacağı bildiriliyor.
Genel merkezin olağan üstü kongre toplanmaması için gösterdiği çabalara bir cevap niteliği taşıyan Söğüt ziyaretinde, Şeyh Edebali’nin “Haklı olduğunda mücadeleden korkma. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” ilkelerine atıfta bulunacak olan Akşener’in, genel başkan seçildiğinde hayata geçireceği parti içi demokrasi anlayışı hakkında da bilgi vermesi bekleniyor.
Meral Akşener’e destek veren Ülkücüler’in yoğun katılımı beklenen Söğüt ziyaretinde kurulacak yörük çadırında şifalı pilav dağıtılacak ve çeşitli etkinliklerle ziyaret şenlik havasında tanzim edilecek. Osmanlı’nın ilk başkenti olarak bilinen Söğüt’te yörük çadırında ağırlanacak olan Akşener’e Kayı Boyu sancağı hediye edilecek.
Olağanüstü kongre talebi ile çalışmalarını sürdüren Akşener, genel başkanlığı döneminde ilk seçimlerde ülkeyi düştüğü bu karanlıktan çıkartabilmek için Söğüt ziyaretinde iktidar duası edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.