DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“Ben de spor yapacağım” projesi kapsamında 35 bisiklet…

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gençlik Spor Kulübü’nün ortaklaşa hazırladığı “Bende Spor Yapacağım” projesinin açılış programı gerçekleştirildi.
Gölpark Subaşı Restaurant’ta gerçekleşen proje kapsamında özellikle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapmaya yöneltmek hedeflendi. Proje kapsamında öğrencilere 35 adet bisiklet dağıtıldı.

Programın açılış konuşmamsını yapan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, 126 bin TL ödenek ayrılan projenin ilimize ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni etti.

‘‘Sporla, sağlık ve başarı” sloganıyla gençleri bir çok farklı spor dalında destekleyeceklerini belirten Yıldız konuşmasında şunları aktardı: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, bir milletin en büyük gücünün donanımlı ve iyi yetişmiş gençliği olduğu düşüncesi ile, gençliğe yapılan yatırımın geleceğimize yapılan yatırım olduğu inancıyla, gençlerimizin yeteneklerini ortaya koyabilecekleri gençlik projelerine büyük destekler vermektedir. Bu projemiz 126 Bin TL hibe desteği ile Bilecik’imize kazandırılmıştır. ‘‘Ben de Spor Yapacağım’’ Projesi, spor yapma imkanı olmayan, yeteneklerini ortaya koyma fırsatı bulamayan gençleri tespit edip, bisiklet sporuna ve diğer sporlarımıza yönlendirerek, gençlerimizi sağlıklı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için hayata geçirilmiştir.”

Yıldız’ın konuşmasının ardından ise Vali Ahmet Nayir bir konuşma yaptı.
Toplum için iyi insan yetiştirmenin kendilerinin asıl hedefleri olduğunu belirten Vali Nayir, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Nayir şöyle konuştu: “İnsanlık kurulduğundan bu yana iyilerle kötülerin mücadelesi hep olagelmiş. Hazreti Adem’in çocukları Habil ile Kabil’le başlayan bu mücadele günümüzde de bütün hızıyla devam etmektedir.

Bu projeler bu hedefe hizmet ettiği ölçüde bizim için kıymetli olacaktır. Bizler inanıyoruz ki sizler öncelikle kendinizin kıymetini bilip, kendinize değer vereceksiniz. Sizlerden ailenizin, toplumun beklentilerini çok iyi tespit edeceksiniz ve bu ülkenin, bütün insanlığın geleceği için sizlerin eğitiminin öneminin farkında olacaksınız. Bu projelerle verilmeye çalışılan bu. Bu önemi fark ettiğiniz ölçüde bizler de millet olarak, bütün insanlık olarak geleceğe daha da güvenle bakacak, gelecek içi endişelerimiz daha da azalacaktır.

Her şeyden önce bu projede yer alan gençlerimizi tebrik etmek istiyorum. Zamanlarını buna ayırmışlar, burada yeni dostluklar oluşturmuşlar. Bu projeyi hazırlayan kurumlarımıza, onay veren makamlarımıza ve bütün emeğini buna sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.