DOLAR
32,5969
EURO
34,7289
ALTIN
2.496,30
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

MECLİS ÜYELERİ AĞAÇ DİKİMİNDE BİR ARAYA GELDİ

MECLİS ÜYELERİ AĞAÇ DİKİMİNDE BİR ARAYA GELDİ

 

Bozüyük’te ağaçlandırma çalışmaları, yeni oluşturulan Belediye Meclis Üyeleri Hatıra Ormanı ile başlatıldı.

Bozüyük Belediyesi ve Orman İşletme Şefliği tarafından ilçe genelinde belirli noktalara yapılacak 5000 adet ağaç dikimi çalışmaları Bozüyük Belediyesi tarafından oluşturulan Bozüyük Belediye Meclisi Hatıra Ormanına yapılan fidan dikimleri ile start aldı.  Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısının ardından İnönü Şehitliği mevkiinde belirlenen alanda yapılan ağaçlandırma çalışmalarına; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük İlçe Orman İşletme Şefi Sabri SATIŞ, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti Meclis Üyeleri, MHP Meclis Üyeleri ve CHP Meclis Üyeleri katıldı. Dikimi yapılan 70 adet mavi ladin çevrenin ağaçlandırılması ve orman oluşturulması için başlangıç olurken ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmaları dikimi yapılacak 5000 adet fidan ile devam edecek.

Yaptığı açıklamada ağaçlandırma faaliyetlerine katılan tüm meclis üyelerine ve Orman İşletme Şefi Sabri SATIŞ’a teşekkür eden Başkan BAKICI; “ bugün burada yapmış olduğumuz ağaç dikimi Bozüyük’ün daha yeşil bir kent olması için bir başlangıçtır. Hatıra ormanı bir tabeladan ibaret kalmayacaktır. Gerekli bakım ve sulama çalışmaları yapılacak, bizden sonra ki nesillerin nefes aldığı, altında soluklandığı bir yer haline gelecektir” dedi ve Hz. Muhammed (SAV)’in “Ağaç dikip gölgesinde halkı dinlendirmek gibi, insanın kıyamet gününde hesabına yarar bir erdem yoktur” hadisini hatırlattı. Başkan BAKICI bir süre Orman İşletme Şefi Sabri SATIŞ ve basın mensupları ile sohbet ederek Bozüyük ile ilgili çeşitli alanlarda devam eden ve başlayacak çalışmalarını anlattı.

meclis-uyeleri-hatira-ormani-fidan-dikimi-1 meclis-uyeleri-hatira-ormani-fidan-dikimi-9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.