DOLAR
32,5025
EURO
34,7419
ALTIN
2.495,39
BIST
9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

Bozüyük Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih BAKICI Başkanlığında gerçekleştirildi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda 7 gündem maddesi ile yapılan toplantıda; 1, 2, 3, 4 ve 5 nolu gündem maddeleri 2017 Yılı Performans Programı, Belediye Gelirleri Tarifesi, Belediye Gider Bütçesi, Belediye Gelir Bütçesi ve Bütçe Kararnamesinin görüşülmesi konuları 21 Kasım tarihindeki 2’nci bileşimde görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. TOKİ evlerinin bulunduğu alanda bölgeye 3’üncü trafo konulması için gerekli imar değişikliği oybirliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Ardından imar komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. İmar komisyonu ekim ayında komisyona sevk edilen eski sanayi kavşağı konusunda yapılan çalışmayı aktardı.

Komisyon kararında, “İsmet İnönü Caddesi, Eski Sanayi- Akaryakıt İstasyonu- Otel arasında kalan geçişin kapatılarak, geçişin daha batıya kaydırılarak Yavuz Sokak ile Fahri Korutürk Caddesi hizasına alınması, eski sanayiden gelen taşıtların bu kavşaktan dönüş yaparak şehir merkezine geçişinin sağlanması, Eskişehir istikametinden gelen taşıtların Yavuz Sokaktan eski sanayi alanına giriş yapacak şekilde düzenleme yapılması, eski sanayi yan yolunun Bozüyük-Eskişehir (batı-doğu)istikametinde tek yön uygulaması yapılması için yan yolun doğusuna (Eskişehir tarafına) taşıt giremez levhası konması ve kavşak alanına trafik ışıklarının konması şekilde düzenlenen kavşak çalışması Komisyonumuzca oybirliği ile uygun görülmüştür. Emniyet Müdürlüğü bölgesinde bulunan orta refüjün doğu istikametinde uzatılarak taşıtların “U” dönüşü yapmasının engellenmesi ve Oral Sokaktan inen taşıtların, Meteoroloji Caddesi ve Fahri Korutürk Caddesini takip ederek, yeni oluşturulacak kavşaktan Eskişehir istikametine devam etmesi ve Bozüyük İstikametinden gelen taşıtların Oral Sokağa dönüşün iptal edilmesi, bu taşıtların eski sanayi yan yolunu kullanarak Fahri Korutürk Caddesinden Yeni Mahalle istikametine dönüşün sağlanması, Eski sanayi kavşağının Fahri Korutürk Caddesinin bulunduğu bölgeye alınması ile bu caddenin trafik yoğunluğu artacağından Fahri Korutürk Caddesinin, İsmet İnönü Caddesi ile Oğuz Sokak arasında kalan bölümünde çift taraflı park yasağının konmasının da bu çalışmalarla birlikte yapılması Komisyonumuzca oy birliği ile uygun görülmüştür” denildi. Yapılan görüşmelerin ardından ilgili komisyonun kararı oy birliği ile kabul edildi. Kontrolsüz kavşak ile ilgili çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağı belirtildi. Toplantının son bölümünde CHP grubunun yazılı olarak verdiği ek önerge görüşüldü.

 

meclis-7-kasim-2016-1 meclis-7-kasim-2016-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.