DOLAR
32,5496
EURO
34,8904
ALTIN
2.432,22
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN ÜYELİĞİNE TEKRAR SEÇİLDİ

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN ÜYELİĞİNE TEKRAR SEÇİLDİ

Marmara Belediyeler Birliği’nin 2015 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısında gerçekleştirilen seçimde, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Birlik Encümen Üyeliğine tekrar seçildi.

Bolu Abant’ta, Bolu Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan Marmara Belediyeler Birliği 2015 Yılı Birlik Meclisi 1. Olağan Toplantısı, Birlik Başkanı Recep Altepe’nin açılış konuşmasıyla başladı.

Marmara Belediyeler Birliğinin 40. yılının ilk meclis toplantısı olan bu buluşmada, Birliğin Encümen, Denetim Komisyonu ve İhtisas Komisyon üyeleri gizli oylama ile yapılan seçimle belirlendi. Gerçekleştirilen seçimlere göre Marmara Belediyeler Birliği Encümen Üyeleri şu isimlerden oluştu;

Recep Altepe (Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı), Ahmet Edip Uğur (Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı), Zeki Toçoğlu (Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı), Selim Yağcı (Bilecik Belediye Başkanı), Lokman Çağırıcı (Bağcılar Belediye Başkanı), Hasan Akgün (Büyükçekmece Belediye Başkanı), Şükrü Karabacak (Darıca Belediye Başkanı), Emin Halebak (Lüleburgaz Belediye Başkanı).

MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin liderliğinde yapılan toplantıda Bolu Belediyesi Halk Dansları Topluluğu bir gösteri sundu.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”BİLECİK ARTIK BİRÇOK NOKTADA VE BİRÇOK KONUDA SÖZ SAHİBİ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen toplantı ve encümen üyeliğine tekrar seçilmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Bilecik’in birlik içinde önemli bir konumda olduğunu belirtti.

Bilecik’in de diğer iller gibi alınan kararlarda söz sahibi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’in artık birçok noktada ve birçok konuda söz sahibi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

”Şehrimiz kendi içinde büyüyüp geliştiği gibi, bölgesinde de söz sahibi bir ilimiz. Bilecik, birçok alandaki özellik ve değerleriyle Marmara Bölgesinin yeni parlayan bir yıldızı. Bilecik’in bu başarısı aynı zamanda birlik içerisinde de hissediliyor. Bizler de birliğin bir encümen üyesi olarak, şehrimiz ve bölgemiz adına alınan kararlarda söz sahibi oluyor ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

5566_resized 2_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.