DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

‘’MAHALLELERİMİZLE BULUŞUYORUZ’’ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

‘’MAHALLELERİMİZLE BULUŞUYORUZ’’ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllardan itibaren bütün mahallelerde gerçekleştirilen ‘’Mahallelerimizle Buluşuyoruz’’ etkinlikleri, bu yıl da başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve mahalle sakinleri arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesini sağlayan Mahallelerimizle Buluşuyoruz adlı etkinlikler, kaldığı yerden devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlamında birçok önemli projeyi gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, kadın mahalle sakinlerimizi, yeni bir etkinlik ile buluşturuyor.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, sınır boylarında ve Afrin’de vatan savunmasında olan kahraman ordu mensuplarımız için dualar edildi, şehadet mertebesine ulaşanlar için Kuranı Kerim okundu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerin verildiği ve özel çekiliş ile hediyelerin taktim edildiği programda konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesinin çalışmaları hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Mahalle sakinlerinin Bilecik Belediyesi çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi sahibi olduğu etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, 14 yılda Bilecik için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, bundan sonra da hep birlikte daha güzel eserleri ortaya koyacaklarına inandığını belirtti.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

‘’AMACIMIZ MAHALLE SAKİNLERİNİ BİR ARAYA GETİRMEK VE KARDEŞLİK DUYGULARININ PEKİŞMESİNİ SAĞLAMAKTIR’’

Gerçekleştirilen etkinlik ile mahalle sakinlerinin bir araya gelmesi ve komşuluk bilincinin gelişmesi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

‘’Ben bu güzel etkinliğe katılan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Öncelikle burada bir ve beraber olmamız vesilesiyle Afrin ve bütün hudutlarımızda vatan savunmasında olan kahraman askerlerimize Cenabı Allah’ın yardımını diliyorum. Bizler burada bir ve beraber olarak onların yanında olduğumuzu ilan ediyoruz ve onlara dualar gönderiyoruz. Cenabı Allah, ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin. Bilecik Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz bir geleneği yeniden yaşatmak istedik ve böylece bir araya gelelim. Komşularımızı tanıyalım, birbirimizle hasbihal edelim ve birbirimizle tanışalım istedik. Allah’a çok şükür geçirdiğimiz bu 14 yılın sonuna baktığımızda hep birlikte gerçekten çok güzel çalışmaları şehrimize kazandırmışız. Çünkü Bilecik, ata ve ecdat diyarı, sizler de bizler için çok değerlisiniz. Bu anlamda güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 14 yıl önce başladığımızda gerçekten özellikle bu iki mahallemizin yüzde 80’i yerleşim yeri değildi ve tarla hükmünde idi. Şu an baktığımızda ise Hürriyet ve Bahçelievler Mahallelerimiz büyüyüp gelişti, hatta birçok ilçemizin de nüfusundan büyük oldu. O dönemler asfalt ve doğal gaz yokken çok şükür bugün birçok imkanı bir arada bulabiliyoruz. Yapılan bu programlar, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Birbirimizle tanışıp, sevgi ve üzüntülerimizi paylaşmamıza imkan tanıyacaktır Öte yandan kadınlarımıza çok önem veriyoruz ve onların görüşleri biz belediyeciler için çok önemlidir. Bayan kardeşlerimizle böyle etkinliklerle bir araya gelerek hem onların isteklerini dinliyoruz, hem de şehir için neler yapabileceğimizin fikrini almış oluyoruz.” İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda ayrıcı Bilecik Belediyesinin 2017 yılında yapmış olduğu çalışmalar ile 2018 yılında gerçekleştirilecek olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Etkinlikte Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı ile birlikte AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Sevcan Uzun ile birlikte hediye çekilişi gerçekleştirdi ve adı çıkan mahalle sakinlerine hediyeler taktim etti. Etkinlik, Sanatçı Hamiyet’in konseri ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.