DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

LED EKRANDAN İZLENEN MEHMETÇİKLERİN  FOTOĞRAFLARI DUYGULANDIRDI

BOZÜYÜK’TE LED EKRANDAN İZLENEN MEHMETÇİKLERİN  FOTOĞRAFLARI DUYGULANDIRDI

BOZÜYÜK BELEDİYESİ 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE FARKLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI

Bozüyük’te ilçe merkezinde bulunan dijital ekranda Mehmetçiklerin fotoğraflarını gören vatandaşlar duygulandı.

Bozüyük Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeni ile “Mehmetçiğimiz Var Olsun” sloganı ile düzenlenen etkinlik kapsamında ilçe genelinde yurdun çeşitli bölgelerinde vatani görevini yapmakta olan milletimizin sevgilileri Mehmetçiklerimizin fotoğrafları ilçe merkezinde bulunan dijital ekrana taşındı. Sevgililer Günü’nde öğle saatlerinden itibaren vatanımızın ve bayrağımızın yılmaz bekçileri Mehmetçikleri dijital ekranda gören Bozüyüklüler ise oldukça duygulu anlar yaşadı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik için Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek “Başkanımız sağolsun Sevgililer Günü’nde sevdiklerinden ayrı, vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerimizi unutmamış. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizi korusun” dediler.

Etkinlik hakkında kısa bir açıklamada bulunan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ise “Biliyorsunuz Türkiye mazlumlara barış götürüyor. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dosta güven, düşmana korku salan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ulusal güvenliğimizi ve bölgesel huzuru sağlamaya yönelik Zeytin Dalı Harekâtını başarıyla sürdürüyor. Mehmetçiğimiz sınırımızda oluşturulmak istenen terör devletine karşı Afrin’de mücadele ediyor. Soğukta karda kışta vatan evlatlarımız, Mehmetçiklerimiz Bayrağımız için bu millete hizmet ediyor. Bizlerde Mehmetçiğimizin duacısıyız. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bu yıl farklı bir etkinlik yapalım istedik. “Mehmetçiğimiz Var Olsun” sloganı ile düzenlediğimiz etkinlik kapsamında ilçe genelinde yurdun çeşitli bölgelerinde vatani görevini yapmakta olan hepimizin sevgilileri Mehmetçiklerimizin fotoğraflarını dijital ekrana taşıdık. Onlar bizim de evlatlarımız ve hepsini çok seviyoruz. Rabbim Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

“Mehmetçiğimiz Var Olsun” etkinliği özellikle yakınları askerde olan aileler tarafından yoğun ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.