DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Bozüyük’ün en büyük kültürel ihtiyaçlarından birisi olarak yapımına başlanan Kültür Merkezi Binası’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kasımpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yıkılan eski site binasının yerinde yapımına başlanan Kültür Merkezi Binasının inşaatının 2. Katının yapımına başlandı. 2. Katın betonarmesinin başladığı yapım çalışmaları kapsamında bina kolonları yükselirken binanın bir an önce tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yapımına büyük önem verdiği ve Bozüyük’ün önemli ihtiyaçlarından birisi olan Kültür Merkezi binası toplamda 2.366 m² olarak planlanırken binanın zemin katında açık alan ve kafeterya, nikah salonu ve hazırlık odaları ile tuvaletler, 1. katında meclis toplantı salonu, idari ofisler ve tuvaletler, 2. Katında sahne, hazırlık odaları, tuvaletler ve 3. Katında da asma katlı, yaklaşık 500 kişilik bir konferans salonu yer alacak.

Kültür Merkezi Çalışmalar Devam Ediyor 1 Kültür Merkezi Çalışmalar Devam Ediyor 2 Kültür Merkezi Çalışmalar Devam Ediyor 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.