DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
18°C
Bilecik
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

KİLİT PARKE TAŞI SOKAKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Bozüyük’te kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımları tamir edilerek düzgün bir hale getiriliyor.

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tekke Mahalle’de kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Doğalgaz kazı çalışmaları nedeniyle bozulan kilit parke yollar tamir edilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Tekke Mahalle’de Tepebaşı Sokak, Raşitağa Sokak, İpek Sokak, Kaşif Hoca Sokak ve Üst Demiryolu Sokak’ta yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte edildi. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenilendi. Aynı bölgelerde kilit parke taşı bakımlarına paralel olarak devam eden kaldırım tamiratlarının yanı sıra İsmet İnönü Caddesi’nde, Saraycık Caddesi’nde, Gençlik Sokak’ta ve Yeşil Sokak’ta kaldırım tamiratları yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Ayrıca Tekke Mahalle’de Tepebaşı Sokak ile Serdemir Sokak’ta, Yeni Mahalle’de de Bağlaryolu ve Sümbül Sokak’ta ihtiyaç görülen ve eksikliği tespit edilen istinat duvarı yapım çalışmaları başlatılarak kısa süre içerisinde tamamlandı. İstinat duvarı yapım çalışmaları ile bölgede meydana gelebilecek toprak kaymasının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 1 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 2 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 3 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 4 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 5 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 6 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 7 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 8 Kilit Parke Taşı Sokaklarda Tamirat 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.