DOLAR
32,4930
EURO
34,7978
ALTIN
2.473,37
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

Kim demiş kışın evlenilmez diye?

 

Peri Masallarının Başrol Oyuncuları Kış Gelinleri

Zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşların sentezlenmesiyle kişiye özel olarak hazırlanan AKAY 2017 Gelinlik Koleksiyonu, kış düğünü yapacak genç kızlara masalsı bir düğün vaat ediyor

Kış mevsiminde dünya evine girecek olan gelin adayları AKAY’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’ndan seçeceği gelinlikle bir kar tanesi kadar zarif ve şık görünecekler.

Sektörün lider, vizyon sahibi ve yenilikçi markası AKAY’ın 2017 Gelinlik Koleksiyonu’nda yer alan modeller hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor. Hem marka olup, hem de haute couture çalışan tek firma olan AKAY, her tarza ve vücut tipine uygun kişiye özel tasarımlarıyla kış gelinlerini tek provada evlilik gününe hazırlıyor.

Koleksiyon zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşlarla sentezlenerek tasarlanmış. Modellerdeki küçük detaylar ise duru, cesur ve masumiyet taşıyan genç kız ruhunu yansıtıyor.

A’dan Z’ye düğün için AKAY

AKAY yeni sezonda da yine erkekler için kişiye özel damatlıklar hazırlıyor. Düğün seremonisinden önce gelinin ihtiyaç duyacağı nişanlık, kına gecesi için gece elbisesi ve kaftan, düğün günü içinse taç, kemer, toka ve ayakkabı gibi birçok aksesuar da AKAY’ın zengin Koleksiyonu arasında yer alıyor. Özetle çiftler AKAY’da düğün için gerekli olan tüm elbise ve aksesuar ihtiyaçlarını bir kerede çözerek büyük mutluluğa imza atmaya hazırlanıyor.

AKAY Hakkında

1976 yılında temelleri atılan AKAY; 40 yılı aşan yolculuğunda, gelişim ve değişimin hep bir adım önünde giderek Türkiye’de gerçekleştirdiği ilkler ile gelinlik sektörünün en büyük ve en başarılı markasıdır. Türkiye’nin en büyük dikimhanesine sahip olan Akay İstanbul, bugünün trendleri ile 40 yıllık tecrübesini birleştirerek, profesyonel ekibinin tek tek elde diktiği gelinliklerle, gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Evlenmeye karar vermiş, dünyanın her yanındaki gelinlere açık, dünya modasını kendi kültürü ile sentezleyerek global bir koleksiyon yaratma hedefini sabitleyen, müşteri memnuniyetini ve müşteri kalitesini ön planda tutan Türk menşeli sektör lideri Akay Gelinlik, Sektördeki tek Türk lider firma olma özelliğini, Türk tekstilinin dünyaya ispatlanması için bir araç olarak kullanarak, tüm dünya gelinleri tarafından ulaşılabilir bir marka olmaya devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.