DOLAR
32,3623
EURO
34,6594
ALTIN
2.381,45
BIST
10.190,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
17°C
Bilecik
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
14°C
Pazar Açık
19°C

Kentsel Dönüşümde Son Viraj

Kentsel Dönüşümde Son Viraj

Kentsel dönüşümü vatandaşlarımıza anlatıyoruz

Yerel Seçimler öncesinde seçime girecek olan siyasi partiler için en önemli konulardan biri olan ”Kentsel Dönüşüm”görüşmeleri yarından itibaren başlıyor.

Bilecik Belediyesi yetkilileri yapmış oldukları açıklamada ; ”Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamına alınan İstiklal ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine projeyi her yönüyle anlatıyoruz.”dedi.

Proje kapsamında yapılacak görüşmeler, eski Vali Konağı yanında bulunan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde kurulacak, ”Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisinde yapılacak.

Vatandaşlarımızla görüşmeler, 16 Ocak ile 14 Şubat tarihleri arasında yapılacak ve vatandaşlarımız bu tarihler arasında sabah saat 09.00 ile 19.00 saat dilimi içerisinde bilgilendirilecek.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili çalışmaların tamamlandığını ve vatandaşlarlarımızla bire bir görüşeceklerini belirtti. Sunumlar ve bire bir anlatımlarla vatandaşlarımızın bütün sorularına cevap vereceklerini dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili olarak ilk gün söylediğimiz gibi bugün de bunu söylüyoruz ki çalışmalar tamamen halkımızın rızası doğrultusunda olacak. Vatandaşlarımızın kabul etmediği veya endişe duyduğu bütün noktalar, açtığımız bilgilendirme ofisinde anlatılacak. İnsan odaklı yaptığımız bütün çalışmalarda olduğu gibi vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizler için son derece önemlidir. Bu projeye her yönüyle önem veriyoruz ve tamamlandığında Bilecik birçok yönden kazanmış olacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.