DOLAR
32,5767
EURO
34,9899
ALTIN
2.462,54
BIST
9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Acun Ilıcalı’dan Başkan Selim Yağcı’ya Teşekkür

Acun Ilıcalı’dan Başkan Selim Yağcı’ya Teşekkür

Yetenek Sizsiniz Türkiye” çekimleri kapsamında ilimize 2. kez konuk olan Acun Ilıcalı, Belediye Başkanımız Selim Yağcı’ya kente olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çekim çalışmaları arasında Başkanımız Selim Yağcı, Acun Ilıcalı ile görüşerek, samimi ve hoş bir ortamda sohbet etme fırsatı buldu.

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Ilıcalı’ya bilgi veren Başkanımız Selim Yağcı, ”Biz Bilecikli hemşerilerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizleri de burada görmek ve ağırlamak bizleri mutlu ediyor. Bu salon sizlere ait. Bilecik’te benim özel bir salonum var diyebilirsiniz. Halkımız ve bizler sizleri burada görmekten son derece memnun oluyoruz. Bu seferki çekimlerde halkımıza da kapılarınızı açtınız. O da çok güzel oldu. Her zaman sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı ise Bilecik’i ve Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ni çok beğendiğini belirterek, Başkan Selim Yağcı’ya çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tatlı bir sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada, Ilıcalı şunları söyledi:

”Salonunuz gerçekten çok güzel. Biz de İstanbul dışındaki şehirleri daha çok tercih etmeye çalışıyoruz. İstanbul dışındaki seyircinin göstermiş olduğu performans bizlere de yansıyor. Bizleri de olumlu yönde etkiliyor. Bizim gösterilerimizde enerji ön plana çıkıyor ve gençler bu anlamda daha iyi. Ama burada gayet güzel oldu gençler ve vardı diğer yaştan insanlar da vardı. Biz Bilecik’i çok sevdik” şeklinde konuştu.

Bilecik’in meşhur Osmanlı Şerbetinin ikram edildiği sohbetin sonunda Başkanımız Selim Yağcı ile Acun Ilıcalı hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.