DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

KENT KONSEYİ KASIM AYI TOPLANTISI YAPILDI

KENT KONSEYİ KASIM AYI TOPLANTISI YAPILDI

 

İlk olarak 2014 yılında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın öncülüğünde  Bozüyük için her kesimden düşüncelerin ve fikirlerin konuşularak yerel yönetimler için bir danışma platformu GÖREVİNİ yerine getirmek amacıyla oluşturulan Kent Konseyi toplantılarını Bozüyük Belediyesi hizmet binasındaki yeni toplantı salonunda gerçekleştiriyor.

Bozüyük Kent Konseyi’nin Kasım ayı toplantısına katılanlar arasında Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Bilecik İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Mesut ÇETİN; “Bozüyük’ümüz için böylesine hayırlı ve gelişmesi adına bir araya gelen başta Kent Konseyi Başkanım Osman TEKELİ’ye ve tüm kent konseyi üyelerine; böylesine güzel bir platformu bizlere sağlayan Belediye Başkanım Fatih BAKICI’ya teşekkür ediyorum. Ülkemiz geçirmiş olduğu zor dönemlerden halkımızın demokrasiye olan inancı ve ülke sevgisiyle çıkmış ve bugünkü normalleşme sürecine geçiş yapmıştır. Burada bulunan herkese o zor günlerde meydanlarda bulunarak yanımızda olan ülkesine sahip çıkan tüm vatanseverlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konuşmasının sonunda Bozüyük için bir araya gelen tüm kent konseyi üyelerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan ÇETİN AK Parti Teşkilatı olarak kendilerini bu toplantıya davet ettikleri için teşekkür etti.

Mesut ÇETİN’in ardından konuşan Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ de ; “ Kentimiz hızla gelişiyor ve büyüyor. Bizler Bozüyük’te yaşayan birer vatandaş olarak bu büyüme ve gelişmeye elimizden geldiği kadar katkı sağlamak için burada toplanmış bulunmaktayız. Kent Konseyi olarak yerel yönetim işbirliği ile Bozüyük için yapılacak güzel olan her ne varsa yapmaya hazırız” dedi. Bir iş adamı olarak ülke ekonomisindeki iyileşmelerin ve gelişmelerin dış merkezli şirketler tarafından istenmediğini ve ülke olarak yapılması gereken en önemli şeyin ülkeyi sevmek ve bu toprakların gelişmesi için yapılması gereken ne varsa yapmak olduğunu belirtti. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda kent konseyine gelen talepler ve istekler görüşüldü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.