DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
ALTIN
2.459,12
BIST
9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN

“GALİP GELEN DOSTLUK, KAZANAN OSMANELİ OLSUN”

Bilecik 1. Amatör Küme,  bu hafta Osmaneli derbisine sahne olacak. 5 Kasım Cumartesi günü Osmaneli İlçe Stadımızda oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. 2016-2017 sezonuna ilçemizin her iki takımı da iddialı bir giriş yaptılar. Ligin 6. Haftası itibariyle 1308 Osmaneli Belediye Spor oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak 18 puan ve hiç gol yemeyerek attığı 25 golle lider durumda. Osmaneli Gençlerbirliği ise bir maç eksiğiyle ve 13 puanla 3. Sırada.

Bu haftaki derbi maçıyla ilgili olarak 1308 Osmaneli Belediyespor Başkanı Hayati Kaba, “Bu haftaki derbiye bütün Osmanelili hemşerilerimizi bekliyoruz. Bizim için Gençlerbirliği ve 1308 Belediye Spor maçından hangi sonuç çıkarsa çıksın kazanan dostluk, kardeşlik ve Osmaneli olacaktır. Bizler her zaman birbirimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gerek yönetim kurullarımız, gerekse hocalarımız ve futbolcu kardeşlerimiz hepimiz Osmaneli’ni temsil eden bir aileyiz. Bir aile olmaya da devam edeceğiz. Bizlerin arasını ne oynanacak maçlar, ne söylenecek sözler asla ve asla bozamayacaktır. Aramızdaki, birlik beraberliği, kardeşliği, dostluğu bozmaya asla fırsat vermeyiz. Önemli olan, centilmence, dostluk kardeşlik içerisinde bir maç olmasıdır. Ben her iki takımımıza da hafta sonundaki derbide başarılar diliyorum. Temennim, sakatlıkların sarı ve kırmızı kartların olmadığı, kazananın kaybedeni kucakladığı, kaybedenin kazananı alkışladığı bir maç olmasıdır” dedi.

Osmaneli derbisi öncesinde 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Osmaneli Gençlerbirliği Kulüp Başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de, “Her iki takım da Osmaneli’nin takımıdır. Osmaneli’nin ismini taşıyan, Osmaneli’ni temsil eden her iki takımımıza da yarınki maçta başarılar diliyorum. Umarım dostça, kardeşçe ve güzel bir maç olur. Galip gelen dostluk, kazanan Osmaneli olsun” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.