DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

KAYMAKAM KÖKSAL ŞAKALAR’A VEDA YEMEĞİ

KAYMAKAM KÖKSAL ŞAKALAR’A VEDA YEMEĞİ

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Afyon’un Sandıklı ilçesine görevlendirilen Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR’a veda yemeği düzenlendi.
Grand Çalı Otel’de düzenlenen veda yemeğine; Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Ticaret Odası Başkanı Buğra LEVENT, Müdürler, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve temsilcileri katıldı. Kaymakam ŞAKALAR düzenlenen yemekte yeni görev yeri için tebrikleri kabul etti.
Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Köksal ŞAKALAR; “ Değerli misafirler, değerli dostlar bugün burada bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kaymakam olarak 7. görev yerime gidiyorum. Bundan 18 yıl önce rahmetli Valimiz Recep YAZICIOĞLU’nun yanında Erzincan’da bu göreve başladım. Rahmetli Valimizden öğrendiğimiz bir uygulama vardı. Onun kapısı herkese açıktı, büyük küçük kadın erkek, siyasi görüşü ne olursa olsun, herkes gelir ve kendileri ile görüşürdü. Önümüzde harikulade bir örnekti. Bende bu örnek ile görevimi yerine getirmeye çalışırken, bu vesile ile kendilerini rahmetle anıyorum. Bozüyük’te görev aldığımız sürece umarım bunu layığı ile yerine getirmişizdir. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi. Programda ayrıca kahramanlık türküleri seslendirildi.
Konuşmanın ardından kendisine takdim edilen plaketleri ve hatıraları kabul eden Kaymakam Köksal ŞAKALAR, gecenin sonunda tüm misafirleri ile tek tek görüşerek veda etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.