DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BOZÜYÜK TİYATRO GÜNLERİNDE “BİR GARİP OYUN” SAHNELENDİ

BOZÜYÜK TİYATRO GÜNLERİNDE “BİR GARİP OYUN” SAHNELENDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Bolu Bölge Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Bir Garip Oyun” adlı oyun ile devam etti.
Bolu Bölge Tiyatrosu, Ülker KÖKSAL’ın yazdığı “Bir Garip Oyun” isimli tiyatro eseriyle Bozüyüklü sanatseverlerin karşısına çıktı. Yönetmenliğini Onur YAMAK, Genel Sanat Yönetmenliğini Akif ÇODUR’un yaptığı, 9 kişilik oyuncu kadrosuyla sahnelenen oyun, adalet anlayışı ve insanların birbirini algılamaları üzerine yapılmış bir dramı anlatıyor. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde başarı ile sahnelenen oyunda başrol oyuncusu İbrahim, yaşamına olumsuz anlamda kötü yön veren kişileri bir tiyatro salonuna hapsediyor ve onları kendi mahkemesinde yargılıyor. Yoğun ilgi gören oyununun sonunda Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKCÜ sahneye gelerek oyunculara plaketlerini takdim etti. Bozüyük’ün en önemli kültür sanat etkinliklerinden biri haline gelen Tiyatro Günleri’nde birbirinden değerli tiyatro ekiplerini misafir ettiklerini belirten Başkan Yardımcısı YÜRÜKCÜ, “bu akşam bizlerle birlikte olan Bolu Bölge Tiyatrosu’na da teşekkür ediyor, başarılı performansları için kutluyorum” dedi.
Bozüyük Tiyatro Günleri; 13 Aralık 2016 Salı günü ‘Oyun İçinde Oyun’ adlı oyunun saat 20:00’deki gösterimi ve 14 Aralık 2016 Çarşamba günü ‘Pusuda’ adlı gençlik oyununun saat: 16:00’daki gösterimi ve ‘Söz Sende’ adlı doğaçlama tiyatro gösterisinin saat 18:00’deki gösterimleri ile devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.