DOLAR
32,4809
EURO
34,7450
ALTIN
2.440,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

KARABULUT: BU KARŞILAŞMA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

BİLECİK BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ KARABULUT: ”BU KARŞILAŞMA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, takım çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmelerde, bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını belirterek, bu konuda iyi bir mücadele ile güzel bir sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.
Karabulut, yaptığı açıklamada, ligin son haftalarına yaklaştıklarını belirterek, şunları söyledi:
”Son üç haftaya giriyoruz. Son üç haftada ise Ankara Orman ile bu Pazar günü karşılaşacağız. Daha sonra Gaziantep deplasmanı ve üçüncü haftada ise Kuşadası Gençlik maçı ile de ligi tamamlayacağız. Kritik haftalara giriyoruz. Çok iyi bir sezon geçirmedik. Zorlanıyoruz. Yeni bir ligteyiz, 3. ligteyiz. Daha ağır ve imkanların zor olduğu bir ligdeyiz. Ama bu lige alışmaya çalışıyoruz. Belki bu sene iyi maçlar oynadık, iyi mücadeleler verdik ama şanssız şekilde yenildiğimiz, kazanamadığımız maçlar oldu. Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. O noktada İnşaallah bu seneki tecrübemizle önümüzdeki sene daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Bu hafta önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Hazırlıklarımızı devam ediyoruz. Bilecik ve bizim basketbol için çok önemli bir karşılaşma. Çok keyifli bir karşılaşma olacak.”
”ÇOK ANLAMLI BİR GÜN OLAN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ BU KARŞILAŞMAYA TÜM KADINLARIMIZI BİZE DESTEK OLMALARI İÇİN BEKLİYORUZ”

8 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşmanın önemine değinen Karabulut, sözlerini şöyle tamamladı:
”8 Mart da biliyorsunuz Dünya Kadınlar Günü. Çok anlamlı bu günde Bilecikli değerli kadınlarımızı da bizlere destek olması için bekliyoruz. Onları da salonda görmek istiyoruz. Orada onlar için minik sürprizlerimiz olacak. Kadınlarımız bizim için çok değerli. Kadınlarımız öncelikle bizim annelerimizdir. Bu karşılaşmaya hem tüm hanımefendilerimizi hem de Bilecikli basketbolseverleri, bizlere destek vermeleri için salonda bekliyoruz. Kadınlarımızı unutmadık ve orada küçük bir şekilde de olsa hatırlayalım istiyoruz, değerini gösterelim. Bu anlamda bizlere her anlamda destek veren ve kötü günümüzde de yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya, bizi takip eden taraftarlarımıza ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.