DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ”8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’NIN ”8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” MESAJI
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında; Bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, fedakar kadınlarımıza gereken değeri vermek bizler için olmazsa olmaz şartlardandır” dedi.
Mesajında; ”Ne mutlu ki bizler milletçe, tarih boyunca her zaman kadınları baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir medeniyetin mirasçılarıyız” ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Şanlı tarihimize baktığımızda ismini tarihe altın harflerle yazdığımız öyle büyük kadın neferler olmuştur ki, günümüze ışık tutmuş ve günümüz kadınları da bu yolda kendilerine bırakılan bu ışığı benimseyerek yaşantılarına yön vermişlerdir. Türk kadınının kurulan ilk Türk devletinden bu yana devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer aldığını ve buna paralel olarak gereken saygınlığı gördüğünü unutmamak gerekir. Türk kadını, Cumhuriyetimizin kurulması ile birlikte toplumsal hayattaki yerini ve konumunu da çok iyi belirlemiştir.”
”KADINLARA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ PROJELER, ONLARA VERDİĞİMİZ DEĞERİN GÖSTERGESİDİR”
Bilecik Belediyesi olarak sadece söz ile değil gerçekleştirdikleri projeler ile kadınlarımıza değer verdiklerini kaydeden Başkan Selim Yağcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:
”Ailenin çekirdeği hükmünde olan ve tüm toplumlarda büyük bir değeri olan kadın, Bilecik Belediyesi hizmet anlayışında da en ön plandadır. Çok değer verdiğimiz kadınlarımız için gerçekleştirdiğimiz birbirinden güzel eserler, bu düşüncemizin göstergesidir. Bizler çalışmalarımız ve projelerimizde kadınlarımızın fikir ve önerilerini her zaman başımızın tacı olarak değerlendiririz. Bu anlamda ilimizde bulunan bütün mahallelerimizdeki kadınlarımızı, düzenlediğimiz; ”Komşularımla Buluşuyorum” etkinliğinde bir araya getirerek, belediye olarak fikir ve önerilerini aldık. Şu ana kadar yaptığımız ”Mahalle Konakları”, ”Osmanlı El Sanatları Merkezimiz”, ”Ana Çocuk Yaşam Merkezi” ve ”Kadın Konukevi” gibi güzel ve birbirinde değerli hizmeti, kadınlarımıza değer verdiğimiz için gerçekleştirdik ve bunun haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Bununla birlikte 16 dev projemiz arasında bulunan ”Sultaneli Çarşısı” projemiz ile de kadınlarımız, yaptıkları el emeği göz nuru eserlerin satışını yaparak, aile bütçelerine katkı sağlarken, yine hanımlarımız için yapacağımız ”Hanımlar Kahvesi” onların güzel vakit geçirecekleri bir mekan olacaktır.
Bizlere her alanda rehber olan, yaşantımız boyunca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen fedakar analarımıza, ablalarımıza ve Özgecanlarımıza saygı ve sevginin olduğu bir dünya dileğiyle, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.