DOLAR
32,4958
EURO
34,6084
ALTIN
2.477,26
BIST
9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

KAPALI YÜZME HAVUZU PROJESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşerek ilçeye kazandırılacak kapalı yüzme havuzunun bakanlık ile birlikte yapılacağının müjdesini verdi.

Yerel ve genelin başarılı iş birliği ile Bozüyük’e yatırım gelmesini sağlayan ve pek çok proje kazandıran Başkan Bakıcı ilçeye yeni bir proje kazandırma gayreti ile Gazi Meclis’e yaptığı ziyarette ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüştü. Başkan Bakıcı’nın yanı sıra Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’nun da yer aldığı görüşmede Bozüyük’e yapılması planlanan Kapalı Yüzme Havuzunun detayları görüşülürken Başkan Bakıcı’nın Bozüyük’e ivedilikle kazandırmak istediği önemli projelerden birisi olan kapalı yüzme havuzu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Buradaki görüşmenin ardından Bilecik Milletvekili Selim Yağcı’yı ofisinde, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i iktidar kulislerinde ziyaret eden Başkan Bakıcı çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunarak hasbihal etti. Ankara temaslarının ardından gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili bilgi veren Başkan Bakıcı “İlçemize kazandırmak için yoğun gayret gösterdiğimiz Kapalı Yüzme Havuzu Projemiz için Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu Bey’in kapısını çaldık. Bakanımızla yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde Havuzumuzu Bakanlığımızla birlikte ilçemize kazandıracağız. Bu süreçte her daim yanımızda olan AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti Çalışıyor, Bozüyük Güçleniyor. Gazi Meclisimizdeki Güçlü Temsilcimiz AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı Bey’e de misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi Kulislerinde karşılaştığımız Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir Bey ile hasbihal ettik. Bakanımızın hemşehrilerimize selamı var” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.