DOLAR
32,4900
EURO
34,7446
ALTIN
2.490,46
BIST
9.513,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

Kamu Personeli Seçme Sınavına Girecekler Dikkat

Kamu Personeli Seçme Sınavına Girecekler Dikkat. KPSS’ye Girecekler Dikkat. ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı Önlisans adayları için şartlar belirlendi.

ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen 22 Ekim tarihli toplantıda alınan kararlar açıklandı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

25 Ekim 2020 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans oturumu için, 22 Ekim 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen İl Sınav Kurulu Toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır. Covid-19 salgını nedeniyle kendi sağlığımız başta olmak üzere sınava girecek öğrencilerimiz ve sınav merkezlerinde görev yapacak tüm personelin sağlığını korumak amacıyla alınan bu kararlara azami hassasiyet gösterilmesi beklenmektedir. İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan hijyen, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir.

Kamu Personeli Seçme Sınavına Girecekler Dikkat!

25 Ekim 2020 Pazar günü sınav binalarına ve okul bahçelerine veliler alınmayacaktır.

Her aday için sınav merkezine kadar eğer gerekiyorsa yalnızca 1 (bir) yakınının refakat etmesi uygun olacaktır.

Velilerden öğrencilere, sınav merkezlerinde sosyal mesafe kuralına uygun olarak oluşturulan güvenli bölgeye kadar maskeleri takılı şekilde refakat etmeleri beklenmektedir.

Adaylara ÖSYM tarafından maske, dezenfektan ve ıslak mendil Sınav binası girişinde verilecektir. İsteyen adaylar kendi maskelerini ve şeffaf şişede olmak şartı ile kolonya getirebileceklerdir.

Veliler öğrencileri sınav binası güvenli bölgesinde bırakıp sınav bitiş saati olan 12.25 den sonra alabileceklerdir.

Covid-19 salgınının giderek yaygınlaştığı ve risklerinin her geçen gün daha da arttığı bu günlerde ÖSYM ve İl Sınav Koordinatörlüğümüz tarafından tüm sınav merkezlerinde tedbirler alınarak sınav binaları hazır hale getirilmiştir. Güvenlik ve sağlık açısından bir sorun oluşturmamak adına tüm adayların ve tüm velilerin belirtilen kurallara eksiksiz uymalarını hatırlatır sınava girecek tüm adaylara başarılar dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.