DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Kahraman babalara maksimum enerji!

Babalar Günü yaklaşırken babalarını onları yansıtan bir hediye ile mutlu etmek isteyenlerdenseniz ASUS ZenFone Max, babanızın gücüne güç katacak bir hediye olarak öne çıkıyor.
19 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü yaklaşırken, babalarını mutlu etmek isteyenler şimdiden hediye arayışına girdi. ASUS’un Mart ayında Türkiye pazarına sunduğu 5000mAh kapasitesine sahip yeni akıllı telefonu ZenFone Max, 38 güne kadar dayanan pili ile babanızın hem evde hem de işinde gücüne güç katacak şık bir hediye olarak alternatifler arasından sıyrılıyor.
Bekleme modunda 38 güne kadar açık kalabilen telefonun güçlü lityum polimer pili ile babanız artık çok daha özgür bir deneyim yaşayabilecek. Dört çekirdekli 64-bit Qualcomm® Snapdragon™ 410 işlemciye sahip ZenFone Max’ın 5000mAh kapasiteye sahip pili, 2,3 kat daha fazla konuşma süresi ve 2,7 kat daha fazla online gezinti imkanı sunuyor. Bu ise 37,6 saate kadar konuşma süresi ve 32,5 saate kadar da online gezinti süresi anlamına geliyor.
Telefonun lazer bazlı otomatik odaklanma teknolojisine sahip ultra-hızlı fotoğraf çekim özelliği sayesinde ise babanız, en güzel anlarını geleceğe taşıyacak. 5,2mm inceliğinde olan ZenFone Max, 150Mbps’ye varan indirme hızı sağlayan LTE Kategori 4 özelliği ile 4,5G teknolojisini de destekliyor. Saf Beyaz ve Osmiyum Siyahı olmak üzere iki renk seçeneğine de sahip olan ZenFone Max; kabartma deri görünümü ve dokusu ile babanızın şıklığını da katlıyor.
ASUS ZenFone Max (ZC550KL), 1.2 GHz/2GB 16GB ROM: 999 TL (KDV Dahil)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.