DOLAR
32,4733
EURO
34,6322
ALTIN
2.487,01
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINDA SAFİYE VE FAİK SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINDA SAFİYE VE FAİK SEVENLERİYLE BULUŞUYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda ekranların sevilen ikilisi Safiye ve Faik Bozüyük’lü hayranlarıyla buluşacak.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde 9 Mart 2016 Çarşamba günü saat 19:30’da yapılacak olan programda Safiye Soyman sevilen şarkılarını Bozüyük’lüler için seslendirecek. Ekranların sempatik ve geniş bir hayran kitlesi olan Safiye ve Faik yapacakları showlarla Bozüyük’lü hanımları bolca güldürecek. Programda ayrıca Bozüyük Belediyesi “Kuruluştan Kurtuluşa Halk Oyunları Topluluğu” bayanlardan oluşan ekibi ile sahne alarak Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait oyunlar sergileyecekler. Ücretsiz olarak sunulacak programa katılmak isteyen hanımlar biletlerini Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nden temin edebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.