DOLAR
32,4946
EURO
34,5767
ALTIN
2.498,52
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

‘’KAÇ BABA KAÇ’’ TİYATRO OYUNU İÇİN SALONLAR DOLDU TAŞTI

‘’KAÇ BABA KAÇ’’ TİYATRO OYUNU İÇİN SALONLAR DOLDU TAŞTI

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ‘’Kaç Baba Kaç’’ adlı tiyatro oyunu için salonlar doldu taştı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan oyunda usta oyuncular, tiyatroseverlere keyifli anlar yaşattı.

Milletvekili Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı ile Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’ın da izlediği oyun, seyircilerden tam not aldı.

İrfan Kangı’nın yönetmenliğini, çevirmenliğini ise Haldun Dormen’in yaptığı komedi türündeki oyunda; Dost Elver, Ebru Karanfilci, Hakan Bulut, İrfan Kangı, Merve Sevi, Meltem Parlak, Murat Ergür, Orçun Kaptan, Özgür Şenyer, Sibel Tomaç ve Ferdi Akarnur gibi önemli isimler rol aldı.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI:

‘’15 YIL ÖNCE BİLECİK TOPRAKLARINA ATMIŞ OLDUĞUMUZ TİYATRO FİDELERİ BUGÜN BÜYÜYÜP GELİŞTİ’’

Oyun sonunda sanatçılarla bir araya gelerek onlara ilimiz topraklarından yapılan vazolar hediye eden Milletvekili Selim Yağcı; Bilecik Belediyesi tarafından 15 yıl önce fideleri atılan tiyatro festivalinin bugün geldiği noktanın mutluluk verici olduğunu belirterek; ‘’Öncelikle bizlere ve tiyatroseverlere böyle güzel anlar yaşatan bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca 15 yıldır bizleri tiyatro sanatının ilerlemesinde yalnız bırakmaya bütün tiyatroseverlere de ayrıca teşekkür ediyorum. 15 yıl önce Bilecik toprağına atmış olduğumuz tiyatro fidelerini bugün çok daha büyümüş bir şekilde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda bizden almış olduğu hizmet görevini en ii şekilde yürüten ve tiyatroya da yansıtan Belediye Başkanımız Nihat Can kardeşimi ve ekibini tebrik ediyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde katkısı olan Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile organizatörler Ercüment Doğan ve Tülay Doğan’a teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Nihat Can da sahne alan oyundaki bütün oyunculara teşekkür ettiğini belirterek, onlara ilimiz toprağından yapılmış vazolar hediye etti.

Usta oyuncu Ferdi Akarnur ise kuliste yaptığı açıklamada Bilecik’in ve Bilecik’lilerin sanata ve sanatçıya vermiş olduğu öneme teşekkür ederek, bundan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.