DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNDEN APART VE YURTLARA DENETİM

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından şehirde faaliyet gösteren öğrenci yurtları ve apartlarında kapsamlı denetim gerçekleştirildi.
İtfaiye Müdürlüğü tarafından 09.09. 2009’da yürürlüğe giren Yangından Korunma Yönetmeliğine uygun rapor verilen yerlerde denetleme yapıldı.
İTFAİYE MÜDÜRÜ TOKLUCU:
”AMACIMIZ  KÖTÜ FELAKETLERİN YAŞANMASINI ÖNLEMEKTİR”
Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürü Cengiz Toklucu gerçekleştirilen denetimler hakkında yaptığı açıklamada, şu bilgilere yer verdi:
”Son dönemlerde ülkemizde Adana’nın Aladağ ilçesi ile başka şehirlerdeki öğrenci yurtlarında ne yazık ki yangınlar çıktı ve öğrencilerimiz hayatlarını kaybetti. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak bu tür felaketlerin yaşanmaması için ilimizdeki öğrenci yurtları ve apartlarında denetim gerçekleştirdik. 09.09.2009’da yürürlüğe giren Yangınlardan Korunma Yönetmeliği kapsamında uygun rapor verdiğimiz yerlerde denetim yaptık. Denetimler kapsamında uygun raporun alındığı günden bu yana söz konusu bulunması gereken unsurların varlığını kontrol ettik. Bu denetimlerde, yangın çıkış kapısı ve merdivenlerinin bulunup bulunmadığı başta olmak üzere, binanın yönetmeliklere uygunluğu, yangın tüplerinin kullanma süreçlerinden geçip geçmediği, yangın esnasında elektrik kesiklerinde otomatik elektrik tesisatının devreye girip girmediği ve duyarlı ışıkların olup olmadığı ile alarm sisteminin devreye girip girmediğini denetledik. ” ifadelerini kullandı.
Toklucu açıklamasında ayrıca, denetleme yapılan alanlarda 2009’dan önce yangın raporu alan yerlerin yangından korunma yönetliğine uyarlamaya çalıştıklarını kaydetti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.