DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
ALTIN
2.501,97
BIST
9.685,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Işıklar Testere de Osmaneli’ni Tercih Edenlerden

Işıklar Testere de Osmaneli’ni Tercih Edenlerden. Bilecik’in Osmaneli İlçesine sanayicilerin yoğun talebi sürüyor. Yine bir firmayla masaya oturan Osmaneli Belediyesi Emlak Ofisi bu kez Işıklar Testere Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiyle anlaştı.

Son haftalarda sanayi parsellerine rağbetin çok arttığını dile getiren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik ve sonrası Bandırma Ve ileride de İzmir’e uzanacak YHT Hattı Osmaneli’ni yatırımcılar açısından tercih edilecek önemli bir yatırım merkezi haline getirdi dediği konuşmasında şunları kaydetti:

2.500.000 m2 lik sanayi parsellerimizde bu hafta üç şirket yer aldı. Bugün Selimiye Sanayi Parsellerimizden 6.037 m2 sanayi parseli alan Işıklar Testere San. Tic. Ltd. Şti. Belediyemize müracaat ederek imar durumunu aldı. İstanbul Cekmeköy’de faaliyet gösteren şirketimizin yatırım için ilçemizi tercih etmesi bizleri sevindirdi.

Aydın Işık, Furkan Işık, Hüseyin Işık kardeşlerin sahip olduğu Işıklar Testere 5.000 m2 lik kapalı alan inşa edecek. Bayan işçi de istihdam edecek yeni şirketimiz kaliteli ürünleri ile bıçak, testere, çelik kesici aletler gibi malzemelerin üretimini yapacak.

Işıklar Testere Sanayi faaliyet gösterdiği inşaat yardımcı el aletleri üretimi konusunda ülkesine hizmet veren firmaların en eskilerinden biridir. Firma 1967 yılından bu zamana kadar müşteri memnuniyeti ve sürekliliği sağlamak amacı ile faaliyet konusu içerisinde bulunan ürün çeşitlerini ve ekipmanlarını değişiklik hakkı saklı kalmak kaydıyla sürekli her türlü yeniliğe açık tutmuş ve geliştirmiştir.

İmalat ve pazarlama konularında sektörün araştırma ve geliştirmesinde ulusal ve uluslararası alanda liderliği korumak firma olarak ana ilkesidir.

Işıklar Testere Sanayi yıllardır markasına güvenen müşterilerinin bu güvenlerini sürdürmeleri için üründe kalite anlayışı ile yaklaşmıştır. Ürünlerin çelik hammaddesini Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın seçkin fabrikalarında yüksek normlarda üretilmiş olarak İstanbul Çekmeköy’de bulunan tesisinde otomatik makinelerde işlenerek mamül haline getirilip siz müşterilerinin beğenisine sunulmuştur.

Üretiminin her aşamasında kalite diyen Işıklar Testere Sanayi ,Osmaneli için hayırlı olsun.Osmaneli lojistik anlamda şirketimizin gelişmesine ve özellikle Gemlik limanına direk uzanan Yht hattına erişimi nedeniyle satışlarımıza büyük katkı sağlayacak”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.