DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

iPhone 6’yı gördünüz mü

2 Haziran’da tanıtılacağı iddia edilen iPhone 6 için dünya gün sayıyor.

iPhone 6’nın metal çerçevesi ve boş modellerinin ardından bu sefer arka aydınlatma ışığı da internete sızdı. Arka ışığın telefonun en ilgi çeken parçası olduğunu söylemek zor, ancak şimdiye kadar ki iPhone 6 sızıntılarında bu bileşeni görmemiştik. Bir Weibo kullanıcısı tarafından yayınlanan fotoğraf, bir sonraki iPhone hakkında çok şey söylemiyor. Sadece bileşenin şeklinden yeni iPhone’un, daha önce de iddia edildiği gibi 4.7 inç boyutunda olacağını anlamak mümkün.

Yeni görüntüde daha büyük, 5.5 inç’lik arka ışıklar görünmediğinden, daha büyük bir iPhone 6’nın gerçek olup olmadığı gizemini koruyor. 4.7 inç’lik model, önceki raporlara göre 1704×960 çözünürlük ve daha güçlü, Apple A8 işlemciyle gelecek.

Apple’ın 2 Haziran’da gerçekleştirecek WWDC etkinliğinde yeni iPhone’u tanıtacağı iddia edilirken, kimi kaynaklar Apple’ın her zamanki gibi Eylül ayında karar kılacağı konusunda olduğunu ifade ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.