DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
18°C
Bilecik
18°C
Açık
Pazartesi Açık
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

”İNŞAATLARDAKİ TÜM SU VE KANALİZASYON BAĞLANTILARI BİLECİK BELEDİYESİ KONTROLÜNDE YAPILACAK”

”İNŞAATLARDAKİ TÜM SU VE KANALİZASYON BAĞLANTILARI BİLECİK BELEDİYESİ KONTROLÜNDE YAPILACAK”

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehirdeki inşaat çalışmalarında güvenliğin sağlanması noktasında yapılması gerekenlerin yapılacağını belirterek, ”Belediye meclis toplantısında da alınan karar gereği, bundan sonraki süreçte inşaatlardaki tüm su ve kanalizasyon bağlantıları, Bilecik Belediyesi kontrolünde yapılacak” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, önceki gün muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda birçok önemli konu hakkında bilgi verdi.

Bilecik’in her gün büyüyüp geliştiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Belediye meclis toplantısında Kanalizasyon ve İçme Suyu Evsel Bağlantı Hattı ve Ücreti Konusunun Görüşülmesi” başlığında aldığımız karar gereği, artık su ve kanalizasyon bağlantıları, yoldan ana hatta kadar belediye eliyle gerçekleştirilecektir. Artık bundan sonra her isteyen, sokak ve caddelerde kazı ve inşaat çalışması yapamayacak. Bu noktadaki tüm işlemler belediye ile irtibata geçilerek gerçekleştirilecek. Bu noktadaki tüm hizmet bedelleri belediye meclis toplantısında belirlenmiştir. Bu şekilde hem çalışmalar daha düzenli hale gelecek hem de kalite sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ayrıca Bilecik Belediyesi olarak, inşaat çalışmalarında güvenliğin sağlanması için gereken tüm işlemlerin yapılacağını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda da muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda inşaat çalışmalarında file kullanılması ve diğer iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulması noktasında belediye yetkili organlarına talimat verdiğini aktardı.

3_resized 1_resized 2_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.