DOLAR
32,2873
EURO
34,8065
ALTIN
2.400,39
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
25°C
Bilecik
25°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

YENİDOĞAN MAHALLESİ HANIMLARINDAN BAŞKAN BAKICI’YA TEŞEKKÜR

Yenidoğan Mahalle sakinleri Mahalle Konağında düzenledikleri programa Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı da davet ederek spor merkezi için teşekkür ettiler.

 

31 Mayıs 2014 Cumartesi günü görkemli bir açılış töreni ile Bozüyüklülerin hizmetine sunulan ve Bozüyük’ün ilk mahalle Konağı olma özelliğini taşıyan Yenidoğan Mahalle Konağı’nda programlar aktif olarak devam ediyor. Spor Salonu’nda yürütülen spor faaliyetlerinin yanı sıra Türkü Geceleri’de düzenlenen konak hanımların buluşma adresi oldu.

Çoğunluğunu Spor salonuna devam eden hanımların oluşturduğu programa Belediye Başkanı Fatih BAKICI eşi Emine BAKICI ile birlikte katıldı. Hoş sohbetlerin yapıldığı programda hanımlar Başkan’dan projelerini dinlerken kendi istek ve taleplerini de ilettiler. Ayrıca hanımlar Başkan BAKICI’ya kendi el emekleri olan karakalem portresini hediye ettiler.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da hanımlara hitaben yaptığı konuşmasında; “Yenidoğan Mahallesi inanın yıllardır belki hizmet sıkıntısı yaşayan mahallelerin başında geldi” diyerek, bu mahalleden her zaman büyük bir destek aldıklarını, ilk mahalle konağını burada açtıklarını, mahalle muhtarının ve doktorunda burada hizmet verdiğini anlattı.

“Biz olması gereken hizmetleri, sizlerin ayağınıza getirmeye çalışıyoruz” diyen Başkan BAKICI geçtiğimiz yıl hanımlara yönelik ücretsiz olarak düzenlenen Çanakkale gezilerinin bu yıl Bursa’ya yapılacağını söyledi. Mahallelinin istek ve talepleri doğrultusunda Mahalle muhtarı ile sürekli istişare içerisinde olduklarını söyleyen Başkan BAKICI “Muhtarım burada mahallenin tüm ihtiyaçlarını, mahallenin sıkıntılarını,  sokakta yaşanan herhangi bir aksaklığı yani sizlerden gelecek olan ne varsa bunları bize iletiyor, bizde çalışmalarımızı bize gelenlere göre yönlendiriyoruz” dedi.

Bşk-Yenidoğan Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 5_resized Bşk-Yenidoğan Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 1_resized Bşk-Yenidoğan Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 2_resized Bşk-Yenidoğan Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 3_resized Bşk-Yenidoğan Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 4_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.