DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

İLİMİZDEKİ YOL BOYU AYDINLATMA ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN İNCELEME

İLİMİZDEKİ YOL BOYU AYDINLATMA ÇALIŞMALARINA İLİŞKİN İNCELEME

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir giriş ve çıkışı üzerindeki yolda gerçekleştirilecek olan yol aydınlatma çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Oedaş yetkilileri ve Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve yetkilileri ile teknik heyetin bulunduğu incelemelerde Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve görüş alışverişinde bulundu.

İncelemeler hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Valimiz Tahir Büyükakın koordinasyonunda Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı ve yetkilileri, Tedaş yetkilileri ile şehrin girişinden başlayarak şehrin çıkışına kadar devam eden yol üzerinde yeni yapılacak olan yol aydınlatma çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Özellikle mezarlık alanımızın olduğu yol üzerinde trafik sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla yapılacak olan kavşak çalışması ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Çalışmalar sonucunda yapılacak olan aydınlatma çalışmaları ile yol üzerinde yer alan görüntü kirlilikleri ortadan kaldırılarak yollar daha modernize bir görünüm kazanacak. Katkıları sebebiyle tüm paydaşlara teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.