DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İÇKÖY BOZÜYÜK’ÜN 10. MAHALLESİ OLUYOR 

İÇKÖY BOZÜYÜK’ÜN 10. MAHALLESİ OLUYOR 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, mahalle iftarlarının dördüncü durağında İçköylü vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. İftar programı öncesinde bütün masaları dolaşan Başkan Bakıcı, vatandaşlarla tek tek görüşerek hayırlı Ramazanlar diledi.

            Ezanın okunması ile birlikte dualar eşliğinde orucunu açan Başkan Bakıcı, iftar yemeğinin yenilmesinin ardından İçköy sakinlerine hitap etti. Başkan Bakıcı buradaki konuşmasında İçköy’ün önümüzdeki günlerde mahalle statüsü kazanacağının müjdesini verdi. Bir yere hizmet gitmesi için ilk olarak imar planı olması gerektiğini kaydeden Başkan Bakıcı, İçköy sakinlerinin gündemde olan imar barışından faydalanmalarını istedi. Ayrıca hiçbir şekilde PKK sempatizanlığı yapmaya çalışanlara da tahammülleri olmadığını kaydetti.

            Belediye Başkanı Fatih Bakıcı konuşmasında, “Bu akşam sizlerle böylesine güzel ve kalabalık bir sofrada orucumuzu açmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bozüyük Belediyesi olarak  İçköy’de imar çalışmalarımızı ve bölgeye 10 km uzunluğunda kanalizasyon ve içme suyu hattını tamamladık. Projelendirme ve diğer çalışmalarımız için toplamda 900 bin TL’yi aşkın parayı bölgemizin hizmet alması için kullandık. Yapılan alt yapı çalışmalarının yanı sıra üst yapı çalışmaları içinde bir hazırlığımız bulunmaktadır. Yeni bir makineyi belediyemiz bünyesine alıyoruz. 10 gün içinde bu makine ile bölgemize beklediği üst yapı ve yol çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Sizlere söylemek istediğim bir diğer husus ise İçköy’e inşa edeceğimiz taziye evi projesidir. Bununla ilgili olarak proje ve diğer çalışmalarımızı planlıyoruz. Bir yere hizmetin gelmesi için ilk öncelik imar planının tamamlanmasıdır. Bu bağlamda uzun yıllar sonra bir kez daha gündeme gelen imar barışından herkes faydalanmalıdır. Tüm sorunları sizler ile birlikte aşmamızın ardından İçköy’ümüz bu hizmetlerin daha fazlasına kavuşacaktır.

            Bizler Türk bayrağı altında bir vatan evladı olarak tek bir devletin altında yaşıyoruz. Herkesin siyasi görüşü farklı olabilir, işin rekabet noktasında bunlar olacaktır. Ama hiçbir şekilde bizim vatanımıza göz dikecek, PKK sempatizanlığı yapacaklara da tahammülümüz yoktur. Buraya gelip sizlere vaat edip daha sonrada ortalıkta olmayan orada sizleri farklı yönlendirmek, arasına çekmeye çalışanlarında var olduğunu biliyorum. Şunu bilin ki biz insan ayrımı yakmaksızın herkese hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunu sizlerde göreceksiniz ki biz bir parti tabelasından ibaret değiliz, biz  hizmet partisiyiz.”dedi.

            Konuşması uzun süre alkış alan Başkan Bakıcı, daha sonra İçköy’lü vatandaşlar ile görüşerek, Akpınar Mahalle konağının bir versiyonunun İçköy sakinlerinin talepleri doğrultusunda düzenlenerek bölgeye inşa edileceğini söyledi. Başkan Bakıcı’nın İçköy’de verdiği bir diğer müjde ise, bölgenin Yediler Mahallesi’nden ayrılarak, yeni bir mahalle statüsünde yer alması  oldu. Daha iyi temsil edilmeleri ve muhtarlık hakkına sahip olmaları için bir çalışma başlattıklarını aktaran Başkan Bakıcı, bu konudaki görüşme ve çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde tamamlanacağını kaydetti.

            Programın ardından alanda bulunan çocuklara şeker ikram eden Başkan Bakıcı, daha sonra mahalle sakinlerinden Hacı Habib Baykal’ın daveti üzerine ev ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlar ile birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Bakıcı, konuk severlikleri için ve iftar programına geniş katılım gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.