DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Hepsiburada’dan Yıldızlı Ürünler Kampanyası

Hepsiburada’dan Yıldızlı Ürünler Kampanyası

 Net %30 İndirim

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, binlerce ürünü en uzun gece olan 21 Aralık tarihine kadar net %30 indirimle müşterilerine sunuyor. Başta anne-bebek-oyuncak, kişisel bakım, kozmetik ve hızlı tüketim olmak üzere birçok kategori Yıldızlı Ürünler Kampanyası’nda yer alıyor.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, en uzun gece olan 21 Aralık tarihine kadar binlerce üründe net %30 indirim uygulayarak müşterilerinin yüzlerini güldürüyor. Hepsiburada’nın Yıldızlı Ürünler Kampanyası’ndan yararlanmak isteyenler, 21 Aralık tarihine kadar, otomobil lastiğinden drone’a, yazarkasadan avizeye, diş macunundan matkaba, nevresimden mobilyaya, tıraş bıçağından yatağa kadar ihtiyaçlarına net %30 indirim ile kolayca sahip oluyor. Yılın en uzun gecesinden avantajlı alışveriş imkanıyla faydalanmak isteyenler, Hepsiexpress’in aynı gün teslimat seçeneğinden de yararlanabiliyor.

Yıldızlar kadar çok ürün ve indirim Hepsiburada’da

Hepsiburada, %30 net indirime birçok kategorinin gözde ürünlerini dahil ediyor. Anne bebek ve oyuncak kategorisinin büyük ilgi gören Lego Boost Yaratıcı Alet Çantası da %30 indirimle müşterilerle buluşuyor. Mesafe, renk ve eğim sensörü teknolojileriyle interaktif robotlar yapılan ve kodlanan oyuncak çocukların yaratıcılıklarını artırıyor.

Hepsiburada’nın Yıldızlı Ürünler Seçimleri

Hobi oyunları arasında yeni görünümüyle oldukça popüler olan Sony Playstation 4 Slim de yıldızlı ürünler arasında. Orijinal PS4 modelinden %30 daha ince ve %16 daha hafif olan PS4 Slim 500 GB seçeneği ile oyunlar, uygulamalar, ekran görüntüleri ve videolar için depolama alanı sağlıyor.

Oto kategorisinde ise son aylarda talepte %100 artış gösteren Castrol Magnatec Motor Yağı sahip olduğu akıllı molekül teknolojisi sayesinde gerek motor çalışırken, gerekse sürüş öncesi ve sonrasında motorun önemli parçalarına tutunarak aracınızı koruyor. Hepsiburada’da 1000’den fazla motor yağı seçeneği yıldızlı ürünler kampanyasında müşterileri bekliyor.

2018’in telefon kategorisindeki gözde ürünlerinden Honor Play Hepsiburada güvencesiyle yıldızlı ürünler kampanyasında bulunabiliyor. Yapay zeka destekli Honor Play, 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde, bilgisayarlarda yaşadığı oyun deneyimini telefonuna taşımak isteyenler kadar yüksek performans gerektiren işleri telefonundan halletmek isteyenlere iyi bir çözüm oluyor.

Temel Tüketim & Gıda kategorisinin en çok tercih edilen ürünlerinden, kış aylarının vazgeçilmezi filtre kahveler yıldızlı ürünler kampanyasında kahveseverlere sunuluyor. Jacobs Monarch Filtre Kahve’de 500 gr alana 2.si %50 indirimli avantajıyla kış ayları sımsıcak geçiyor.

Kişisel bakımına önem verenler de yıldızlı ürünler kampanyasından karlı çıkıyor. Kişisel bakım kategorisinin favori ürünlerinden Oral-B Pro 2900 Şarj Edilebilir Diş Fırçasında diş etlerini koruyucu, yuvarlak başlığı ile daha iyi temizlik vaat eden özellikleriyle net %30 indirim uygulanıyor.

Ev&Yaşam kategorisi, evini yenilemek isteyenler için yıldızlı ürünler kampanyasına dahil ediliyor. Mobilya kategorisinde 1200’den fazla kanepe ve koltuk, 2500’den fazla tv sehpası ve ünitesi, 6 binden fazla sehpa çeşidinde kaçırılmayacak indirimler Hepsiburada müşterilerini bekliyor.

2018’in en iyileri listesi yayınlandı

Hepsiburada, yıldızlı ürünler kampanya sayfasında 2018’in en çok satılan, aranan ve önerilen ürünlerine ek olarak, ayrıca en iyi teknoloji ürünlerini müşterilerine ayrı ayrı listeler halinde sunuyor.

Bilgisayarların KDV’si Hepsiburada’dan

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, en uzun geceye özel, bilgisayar ve bilgisayar teknolojisi ürünlerine yönelik olarak “KDV’si Bizden” sloganıyla daha önce başlattığı fırsatlar serisine devam ediyor. Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli olan KDV kadar indirim kampanyası, 19 Aralık Çarşamba günü 17.00’de başlayıp, 21 Aralık Cuma günü 23.59’a kadar devam edecek. Kampanyaya, yeni çıkan RTX ekran kartlarından her bütçeye uygun Asus, Lenova, HP, Dell, MSI laptoplar, Steelseries, Razer ve MSI’ın en sevilen oyuncu ürünlerinden Logitech mouse ve klavyelere kadar çeşitli teknolojik ürünler dahil olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.