DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Hepsiburada 2018 Kitap Trend Verilerini Açıkladı

Hepsiburada 2018 Kitap Trend Verilerini Açıkladı

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, bünyesinde bulunan yüz binlerce kitap ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Senenin sonuna yaklaşırken kitap kategorisinin 2018 alışveriş trend verilerini açıklayan Hepsiburada, dikkat çekici veriler ortaya koydu.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, kitap kategorisi özelinde 2018 yılının alışveriş trend verilerini açıkladı. Açıkladığı verilerle Türkiye’nin kitap okuma alışkanlığına ışık tutan Hepsiburada, kitaplara 2018 yılında en çok Kasım ayında talep geldiğini belirtti. Aylık 87 milyon ziyaret sayısıyla öne çıkan Hepsiburada, trend verileri doğrultusunda; Türkiye’nin en çok kitap okuyan coğrafi bölgelerini, 2018’in en çok satan kitaplarını, en çok talep gören yayınevlerini ve en çok satan klasikleri açıkladı. 2019’da yapılacaklar listesine “daha fazla kitap okumak” maddesini ekleyenlere de farklı önerilerde bulundu.

En çok kitap okuyan bölge: Marmara Bölgesi

Türkiye’nin en çok kitap okuyan coğrafi bölgesi Marmara Bölgesi olurken onu sırasıyla İç Anadolu Bölgesi, Ege Bölgesi, Karadeniz Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi takip etti.

2019’u güzel karşılamak için kitap önerileri

Zengin ürün yelpazesiyle dikkat çeken Hepsiburada, Taht Oyunları Game of Thrones Özel Kutu, İlahi Komedya 3’lü Set, Zweig Seti, Harry Potter Set, Sherlock Holmes Bütün Hikâyeleri gibi avantajlı fiyatlarıyla öne çıkan kitap setlerini yeni yılda daha fazla kitap okumayı planlayanlara öneriyor. Hepsiburada 2019 için önerilen kitap setlerinin yanı sıra, özel ciltli baskıların da yoğun ilgiyle karşılanacağını ön görüyor. Bu özel baskılar arasında Kinyas ve Kayra 18. Yıl Resimli Özel Baskı, Siyah Beyaz Özel Baskı Gölgeler, Turuncu Özel Baskı Küçük Prens, Ciltli Özel Baskı Kürk Mantolu Madonna gibi kitaplar yer alıyor.

2018’in en çok satan kitapları
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu – Stefan Zweig
Abum Rabum – İskender Pala
Kürk Mantolu Madonna – Sabahattin Ali
Kırlangıç Çığlığı – Ahmet Ümit
Huzursuzluk – Zülfü Livaneli
Gazi Mustafa Kemal Atatürk – İlber Ortaylı
Harry Potter ve Felsefe Taşı – J. K. Rowling
Kördüğüm – Ayşe Kulin
Başlangıç – Dan Brown

2018’in en çok talep gören yayınevleri

İş Bankası Kültür Yayınları

Yapı Kredi Yayınları
Benim Hocam Yayınları

Kırmızı Kedi Yayınevi

Timaş Çocuk

Destek Yayınları

Doğan Kitap

Everest Yayınları

Can Yayınları

Pegasus Yayınları

2018’in en çok satan klasikleri
Beyaz Zambaklar Ülkesinde – Grigoriy Petrov
Kürk Mantolu Madonna – Sabahattin Ali
Simyacı – Paulo Coelho

Körlük – Jose Saramago

Hayvan Çiftliği – George Orwell

Şeker Portakalı – Jose Mauro de Vasconcelos

Küçük Prens – Antonie de Saint-Exupery

Sol Ayağım – Christy Brown

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu – Stefan Zweig

Fareler Ve İnsanlar – John Steinbeck

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.