DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

HAYDİ ÇOCUKLAR! BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇOCUK FİLMLERİ SİZLERİ BEKLİYOR

HAYDİ ÇOCUKLAR! BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇOCUK FİLMLERİ SİZLERİ BEKLİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline girecek olan çocuklarımız; 19 Ocak ve 2 Şubat tarihleri arasında birbirinden güzel çocuk filmleri hazırlandı.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te şu ana kadar birbirinden güzel etkinlik ve programı Bilecik’lilerle ve çocuklarımızla  buluşturan Bilecik Belediyesi, 15 günlük tatile girecek olan çocuklarımızın keyifle izleyeceği  çocuk filmlerini hediye ediyor.

Belediye Başkanı Nihat Can amcalarından çocuklara, yarıyıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklarımız eğlenceli anlar yaşarken, aynı zamanda birçok güzel ve faydalı bilgiyi de elde etmiş olacaklar.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde; 19 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan Çocuklarımıza Sinema Keyfi, 2 Şubat Cumartesi günü sona erecek.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ücretsiz olarak sunulacak oyunlar her gün 13:00’te Bilecik Belediyesi Çocuk Sineması’nda ve saat: 15:00’te, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde çocuklarımızla buluşacak. Bilecik Belediyesi tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapılan Çocuk Sinemasında çocuklar keyifli anları yaşarken, Bilecik Belediyesi tarafından hediye edilen dergilere de sahip oluyor.

 15 TATİLDE ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞACAK FİLMLER

19 Ocak Cumartesi: Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın

21 Ocak Pazartesi: Kayıp Prenses

22 Ocak Salı: Taş Devri Firarda

23 Ocak Çarşamba: Sihirli Müze

24 Ocak Perşembe: İki Kafadar

25 Ocak Cuma: Kaptan Dandun

26 Ocak Cumartesi: Dipdip: Bir Okyanus Macerası

28 Ocak Pazartesi: Prenses ve Ejderha

29 Ocak Salı: Sihirbazın Balonları

30 Ocak Çarşamba: Ayı Kardeşler

31 Ocak Perşembe: Taş Devri Firarda

1 Şubat Cuma: Sihirli Müze ve  2 Şubat: Ayı Kardeşler adlı oyunlar çocuklarımıza ücretsiz olarak sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.