DOLAR
32,5209
EURO
34,8509
ALTIN
2.489,09
BIST
9.524,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Halil Eldemir: Milletimize güveniyoruz

AK Parti Bilecik mevcut Milletvekili ve AK Parti Bilecik 1. sıra Milletvekili Adayı Halil Eldemir Belekoma Haber’i ziyaret etti.

1 Kasımda gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesinde Türkiye’nin istikrarı için diğer siyasi partilerden emanet oy istediklerini ifade eden Eldemir, vatandaşlarımıza: ”Türkiye’nin istikrarına sahip çıkması gerektiğini, 2023 hedeflerine ulaşması için tek başına güçlü iktidara sahip olması gerektiğini anlatmaya gayret ediyoruz.”dedi.

Milletimize güveniyoruz

”Milletimiz şunu çok iyi biliyor; Türkiye çok partili siyasi hayata geçtiği günden bu güne kadar, koalisyonun olmadığı iktidarlar, diğer hükümetlere göre çok daha başarılı olmuşlar.
1950- 1960 arasında Demokrat Parti iktidarı, 1960’ın ortalarında Adalet Partisi iktidarı, 1980’li yıllarda Özal dönemi, Anap dönemi ve 2002 den bu yana yaklaşık 13 yıldır AK Parti iktidarı döneminde Türkiye ileriye gitti. Bu konuları milletimiz gayet iyi bir şekilde biliyor ve bu seçimde’de tekrar istikrarı oylayacağını biliyor bu konuda milletimize güveniyoruz. biz geçmişte yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız, anlatıyoruz. 4 Ekim günü’de sayın Genel Başkanımız, Başbakanımızın açıklamaları ile seçim beyannamelerimizi milletimize paylaşmış olacağız. Sahada anlatacağız, kucaklaşacağız, oy isteyeceğiz. Biz bu seçimi Türkiye için bir dönüm noktası olarak görüyoruz. istikrar için çok önemli olduğunu görüyoruz onun için MHP’ye gönül vermiş hemşerilerimizden, CHP’ye gönül vermiş hemşerilerimizden bu seçimde tekrar bizlere destek vermesini hatta bizlere emanet oy vermelerini özellikle istirham ediyoruz. Çünkü tek başımıza iktidar olursak istikrarlı iktidarlar bu millete ve devlete hepimize en fazla fayda sağlayacak hükümetler ve iktidarlar olacaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.