DOLAR
32,5159
EURO
34,8944
ALTIN
2.439,01
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKOKULU’NDAKİ SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE GİRDİ

NECİP FAZIL KISAKÜREK İLKOKULU’NDAKİ SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE GİRDİ

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu İlköğretim Haftası kutlama programı ile Atatürk Büstü ve Spor Kompleksinin açılış töreni yapıldı.

Bozüyük Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulunun Bahçesine Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan spor kompleksi açılışı, olumsuz hava koşulları nedeni ile Kumral Abdal Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi. Törene AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, ilçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, siyasi parti temsilcileri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler  katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her zaman ve her yerde eğitime önem verdiğimizi, geleceğimizin teminatı yavrularımızın geleceğe daha iyi hazırlanmaları ve daha iyi bir eğitim almaları için ne gerekiyorsa yapacağımızı defalarca dile getirmiştik. Okullarımızın eksiği kalmasın diye son olarak Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’na sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası kazandırmanın yanında, okullarımızın iç donanımlarıyla da ilgili de üzerimize ne düşüyorsa yaptık. Bunu yapmamızda ki amaç; benim devlet okulumdaki öğrencimle özel okuldaki öğrencimin aynı imkânlara sahip olmasını istememizdir. Bizim mücadele ve desteğimiz bunun içindir” dedi. Konuşmasında okullara genel olarak yapılan hizmetlerden de bahseden Başkan BAKICI geçtiğimiz dönem Türkiye genelinde dereceye giren 22 başarılı öğrenciyi istek ve talepleri doğrultusunda ödüllendirdiklerini, okul çantası ve kırtasiye yardımı yaptıklarını, öğrenci ve ailelerine ücretsiz eğitim seti, yaprak test ve yardımcı kitaplar ile destek olduklarını, okullara ayrıca projeksiyon cihazı, dizüstü bilgisayar, tablet ve satranç takımı hediye ettiklerini, “Her Mahalleye Spor tesisi Yapımı” projesi kapsamında bu okulla birlikte tam 8 okula sentetik yüzeyli çim saha kazandırdıklarını ayrıca öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla konser, festival ve 3D sinema gösterileri gibi sosyal aktiviteler düzenlediklerini anlattı. Konuşmasında son olarak “Peygamber Efendimiz bir hadisinde şöyle buyurmuştur ‘İlim talebi için yola çıkan kimse, dönünceye kadar Allah yolundadır” diyen Başkan BAKICI “Değerli öğrencilerimiz; sizleri okula gönderirken önce Allah’a sonra da geleceğinizi şekillendiren, toplumumuzun mihenk taşı olan öğretmenlerimize emanet ediyorum” diyerek hem spor alanlarının hem de yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması temennisine bulundu.

Daha sonra konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR; “Bir ülkenin büyümesinde ve gelişmesinde en önemli faktör yetişmiş insan gücüdür. Hükümet olarak geride bıraktığımız 13 yıl boyunca günün ihtiyaçlarına ve gereksinimlerine göre düzenlemeler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim için yapılan en büyük yatırım, çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır. Çocuklar geleceğimizin teminatıdır. Ben bu süreçte, başta öğrencilerimize başarılar diliyorum. Öğretmenlerimize ve velilerimiz içinde hayırlı uğurlu olsun. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza, Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler ve koro olarak söyledikleri şarkılardan sonra, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu folklor ekibi gösterilerini gerçekleştirdi. Daha sonra tüm protokol üyeleri okul bahçesinde yer alan spor kompleksi önüne geldi. Burada Bozüyük Müftüsü Selami BAĞCI tarafından yapılan duanın ardından hayır duaları eşliğinde kurdele kesilerek Spor Kompleksi hizmete girdi. Programın devamında ise okulun girişinde bulunan ve yenilenen Atatürk büstünün üzerindeki bayrak kaldırılarak Atatürk Büstü’nün açılışı yapıldı.

Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 11 Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 12 Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 1 Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 2 Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 4 Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 6 Bşk- Necip Fazıl Kısakürek Spor Sahaları Açılış 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.