DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
ALTIN
2.324,13
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

HAL CAMİ YERİNE KULLANILACAK MESCİT HAZIRLANDI

HAL CAMİ YERİNE KULLANILACAK MESCİT HAZIRLANDI

Bozüyük’te Yeni Mahalle’de hizmet veren hal caminin yerine yapılacak yeni caminin yapım çalışmaları süresince mescit olarak kullanılmak üzere konteyner yerleştirildi. Konteyner yerleştirme çalışmalarını yakından takip eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI çalışma alanından bir an olsun ayrılmadı.

Eskiyen ve zamana yenik düşen Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait hal caminin yıkılarak yenisinin yapılması için yoğun bir çaba sarf eden Başkan BAKICI hal caminin yapımı ile ilgili tüm gelişmeleri de yakından takip ediyor. Yeni hal caminin yapımı ile ilgili olarak önemli kilometre taşlarından biri olan yapım ihalesinin 12 Eylül’de yapılmasının ardından ise çalışmalar hız kazandı. Mevcut caminin yıkılması ile cami cemaatinin ve Yeni Mahalle sakinlerinin mescitsiz kalmaması amacı ile Bozüyük Belediyesi tarafından eski balık pazarı bölgesine konteyner yerleştirildi. Yerleştirilen konteyner yeni hal caminin yapımı süresince mescit olarak hizmet verecek. Yeni hal camisinin yapımına büyük önem veren Belediye Başkanı Fatih BAKICI konteyner yerleştirme çalışmalarında bizzat bulunarak çalışmaları yönlendirdi. Çalışmalar esnasında mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan BAKICI vatandaşlara belediyenin yatırımları ve cami projesi ile ilgili bilgiler verdi. Kendisine yöneltilen soruları da cevaplayan Başkan BAKICI mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Konteyner yerleştirme çalışmaları ile ilgili olarak da bilgi veren Başkan BAKICI “Yeni Hal Camimizin inşaatının başlamasına günler kala, Hal Cami Cemaatimizin ibadetlerini rahatça yerine getirebilmesi için, Eski Balık Pazarı Mevkisine konteyner tedarik ederek çalışmalarımızı tamamladık. Rabbim tez zamanda yeni camimize kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.