DOLAR
32,5555
EURO
34,8891
ALTIN
2.431,20
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Güzelliğinize güzellik katacak. Bilecik mermeri gibi olacaksınız

Kadir Çöpdemir Kolaysa Sen Yap ile bugün TRT 1 Ekranlarında !

Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve ünlü sunucu Kadir Çöpdemir’in sunumuyla TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Kolaysa Sen Yap isimli yarışma programı bugün 17.25’te başlıyor. Yarışmanın format tasarımı yapımcı Mustafa H. Öztürk’e ait , yapım ise Fiyaka Film Prodüksiyon tarafından ekranlara taşınıyor.

Kolaysa Sen Yap adlı yarışma programı twitter hesabı üzerinden yapılan tanıtımında çamur oyununundan bir bölüm verilirken aynı zamanda şu ifadeye yer verildi:

Bu çamur bildiğiniz çamur değil. Güzelliğinize güzellik katacak. Bilecik mermeri gibi olacaksınız.

Yarışmacıların, bilgilerini performansları ile gösterecekleri, ekranların hareketli ve heyecanlı yarışma programı 4 Şubat’tan itibaren hafta sonları TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladı.
Kolaysa Sen Yap’da yarışmacılar 3 erli gruplardan oluşan ekipler kuruyor ve karşılıklı iki ekip eğlenirken bir yandan da tam 10.000TL ye kadar olan para ödülünü kazanmak için amansız bir mücadelenin içine giriyor.
Yarışmada ekipler, dikkat ve beceri gerektiren oyunlar oynarken aynı zamanda sorulan soruları cevaplandırıyor ve zamanla yarışıyor.
Kolaysa Sen Yap, 3 etap ve 1 final oyunundan oluşuyor. 1. Etapta yarışmacılar fiziksel performansları ile yarışırken . 2. ve 3. etaplarda performansı ve bilgiyi bir arada yarıştırıyorlar. 3 etap sonunda en yüksek puanı toplayan ekip final etabında yarışma hakkını elde ediyor. Etaplar için özel olarak tasarlanan ve geliştirilen 20 nin üzerinde daha önce hiç bir yerde görmediğiniz mekanik ve elektronik oyun aksamları bulunuyor.
Aşırı dozda eğlence, heyecan ve aktivite içeren programın sunucusu ise, 7’den 70’e herkesin hayranlığını kazanmış ve esprileri ile bütün aileyi güldüren ünlü komedyen ve sanatçı Kadir Çöpdemir.

Şu anda devam eden Bekir Develi ile Annemin Yemeği programında Bilecik Sarmaşık köyü tanıtılıyor, bu programın hemen ardından Kolaysa Sen Yap TRT1 ekranlarında olacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.