DOLAR
32,5183
EURO
34,7309
ALTIN
2.485,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

GÜÇLÜ GELECEK GÜÇLÜ BOZÜYÜK İÇİN ÇALIŞMALAR TAM GAZ

GÜÇLÜ GELECEK GÜÇLÜ BOZÜYÜK İÇİN ÇALIŞMALAR TAM GAZ

 

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde, farklı noktalarda devam eden çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Fatih BAKICI çalışmalara katılarak incelemelerde bulundu.

Her zaman vatandaşlarla iç içe olan, samimi, çalışkan ve mütevazı kişiliği ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan BAKICI “Güçlü Gelecek, Güçlü Bozüyük” için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan, onların istek ve taleplerini dinleyen Başkan BAKICI özellikle halk günü uygulaması ile de bizzat kendisi sorunların çözümünde etkin bir rol oynuyor. Bozüyük’ün gelişmesi ve vatandaş memnuniyeti odaklı sürdürülen çalışmalar kapsamında, ilçe genelinde yürütülen arazi çalışmalarını da ihmal etmeyen Başkan BAKICI çalışmalara katılarak incelemelerde bulunuyor. Son olarak Musapınarı’nda devam eden kilit taşı yol yapım çalışmalarını beraberindeki Başkan Yardımcıları ile birlikte ziyaret eden Başkan BAKICI buradaki  görevlilerle görüşerek çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Çevredeki çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan BAKICI onlarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Ardından Yeni Mahalle Oğuz Sokağa geçen Başkan BAKICI buradaki sıcak asfalt çalışmalarına katıldı. Buradaki yol durumunu inceleyen ve görevlilerden bilgi alan Başkan BAKICI çalışma alanlarına yaptığı ziyaretlerini değerlendirerek “Musapınarı kilit taşı döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni Mahalle Oğuz Sokağımızı sıcak asfaltla buluşturduk. Güçlü Bozüyük için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.