enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
7,4189
EURO
9,0080
ALTIN
442,32
BIST
1.540
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Yağışlı
13°C
Bilecik
13°C
Yağışlı
Salı Rüzgarlı
16°C
Çarşamba Yağışlı
11°C
Perşembe Kar Yağışlı
1°C
Cuma Karla Karışık Yağmur
6°C

GOOGLE+ HESABINIZ KAPANMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN

GOOGLE+ HESABINIZ KAPANMADAN ÖNLEMİNİZİ ALIN

Google+ tüketici hesapları (kişisel hesaplar) 2 Nisan 2019’da kullanımdan kaldırılıyor

Aralık 2018’de, kullanım oranının düşük olması ve tüketicilerin beklentilerini karşılayan başarılı bir ürün sunma noktasında karşılaşılan zorluklar nedeniyle Nisan 2019’da Google+’nın tüketicilere yönelik sürümünü kullanıma kapatılacağı Google tarafından duyurulmuştu. Google, Google+’nın bir parçası olduğu için tüm kullanıcılarına teşekkür ederek, fotoğraflarınızı ve diğer içeriğinizi indirmek için atmanız gereken adımları paylaştı.

2 Nisan’da Google+ hesabınız ve oluşturduğunuz tüm Google+ sayfaları kullanıma kapatılacak ve ilgili içerikler tüketici Google+ hesaplarından silinmeye başlayacak. Google+ Albüm Arşivinizdeki fotoğraflar ve videoların yanı sıra Google+ sayfalarınız da silinecek. Nisan ayından önce yapmak kaydıyla, içeriğinizi indirip kaydedebilirsiniz. Google, Fotoğraflar’da yedeklenen fotoğraf ve videolarınızın silinmeyeceğini hatırlattı.

Tüketici Google+ hesaplarından, Google+ Sayfalarından ve Albüm Arşivi’nden içerik silme işlemi birkaç ay sürecek. Dolayısıyla, bu süre boyunca bazı içerikler kalabilir. Örneğin, kullanıcılar kendi Google+ hesaplarının bazı kısımlarını etkinlik günlüğü aracılığıyla görmeye devam edebilir ve G Suite kullanıcıları, Google+ tüketici sürümü silinene kadar bazı tüketici Google+ hesabı içeriklerini görebilir.

4 Şubat’tan itibaren artık yeni Google+ profilleri, sayfaları, toplulukları veya etkinlikleri oluşturamayacaksınız. Ürünün kullanımdan kaldırılmasıyla ilgili süreç hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek ve güncellemeleri öğrenmek için Google+’ın SSS sayfasına göz atmanız gerekecek.

Bir Google+ Topluluğu sahibi veya moderatörüyseniz, Google+ Topluluğunuza ait verileri indirip kaydedebilirsiniz. Mart 2019 başından itibaren, herkese açık topluluklardaki her topluluk yayınında yazar, gövde metni ve fotoğraflar da dahil olmak üzere ek veriler indirilebilir durumda olacak.

Oturum açmak için Google+ kullananlar dikkat!

Sitelerde ve uygulamalarda oturum açmak için Google+ ile Oturum Açma düğmesini kullanıyorsanız önümüzdeki haftalarda bu düğmeler artık çalışmayacak. Ancak, bazı durumlarda bu düğmelerin yerini Google ile Oturum Açma düğmesi alabilir. Google ile Oturum Açma düğmesi gördüğünüz her yerde yine Google Hesabınızla oturum açabileceksiniz.

Google+’yı kendi sitelerinizdeki veya başka sitelerdeki yorumlar için kullandıysanız bu özellik 4 Şubat’ta Blogger’dan, 7 Mart’ta da diğer sitelerden kaldırılacak. Tüm sitelerdeki Google+ yorumlarınızın tamamı 2 Nisan 2019’dan itibaren silinecek.

G Suite müşterisiyseniz G Suite hesabınızla kullandığınız Google+ etkin durumda kalacak. Yakında yeni bir görünüm ve yeni özellikler de göreceksiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.