DOLAR
32,5362
EURO
34,7931
ALTIN
2.435,38
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Gölpazarı İlçesine Ziyaret Gerçekleştirildi

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü başkanlığındaki ekip tarafından Gölpazarı ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Yapılan ziyarete Gölpazarı Kaymakam V. Muhammet Salih KOÇ, İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet DİNÇ, Hayvan Sağlığı Şube Müdür V. Devrim TORAMAN, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Nafiz ŞEN, Ziraat Odası Başkanı Mehmet DENİZLİ ve çiftçiler katıldı.

İlçe Kaymakamının veda yemeği sonrası Gölpazarı’lı çiftçilerin sorunlarını dinleyen İl Müdürü YILDIZ, diğer ilçelerde olduğu gibi Gölpazarı ilçesinde de domuz zararının olduğunu belirtti. Bu sene yapılan İl Özel İdaresi destekli buğday alım projesi ile 222 ton Altay 2000 çeşidi buğday tohumu alındığını söyledi. Bu projedeki amacın başta kılçıklı çeşit olduğu için domuz zararına karşı dayanıklı, ilimiz topraklarına adaptasyonu ve verim miktarı iyi düzeylerde, uzun boylu olduğu için saman veriminin iyi olduğunu ifade etti. Avlanma konusunda da talep gelmesi ve avcı bulunması halinde gerekli izin ve ambulans temini konusunda yardımcı olacağını, sürek avı için Avcılar Derneklerine yazı yazıldığını belirtti.

Çiftçiler yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müdürümüz YILDIZ ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.