DOLAR
32,5316
EURO
34,8575
ALTIN
2.429,81
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

BOZÜYÜK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ’NDE TEMİZLİK

BOZÜYÜK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ’NDE TEMİZLİK

Bozüyük Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali belirli periyotlarda yapılan genel temizlik ve bakım çalışmaları ile temiz ve düzenli görünümüyle hizmet vermeye devam ediyor.

Bozüyük’ün yıllardır özlemini çektiği ve 16 Mart 2014’te görkemli bir açılış töreni ile hizmete giren Bozüyük Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali hüzünlü ayrılıklara, mutlu kavuşmalara sahne olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Gece ve gündüz olmak üzere yoğun olarak kullanılan Terminalin iç bölümünde günlük yapılan temizlik çalışmalarına ek olarak iklim ve hava koşullarına bağlı olarak periyodik aralıklarla genel temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor. İç ve dış camların silinmesinden yerlerin yıkanmasına kadar itina ile yapılan temizlik çalışmaları ile terminalin her zaman temiz ve düzenli olması sağlanıyor. Ayrıca boya, badana ve gerekli tamiratlar yapılarak hizmetin aksamasına izin verilmiyor.

Otogar Temizlik Çalışmaları Kasım 3 Otogar Temizlik Çalışmaları Kasım 5 Otogar Temizlik Çalışmaları Kasım 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.