DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C

GENÇ AVUKATA SON VEDA

Gülümbe Rampalarında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden genç avukat, sevenleri ve meslektaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.
Dün, Gülümbe rampalarında meydana gelen feci trafik kazasında, hayatını kaybeden Bilecik Barosu Avukatlarından 24 yaşındaki Hayriye Ertuğrul, Osmaneli’ne duruşmaya giderken Gülümbe Rampalarında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti.
Bilecik’i yasa boğan kazanın ardından, bugün Bilecik Barosu tarafından Bilecik Adliyesi önünde tören düzenlendi. Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Jandarma Komutanı Alper Sır, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Baro Başkanı Halime Aynur, hakimler, savcılar, avukatlar ve sevenleri katıldı.
Feci kazadan duyduğu üzüntüyü dile getiren ve duygulu bir konuşma yapan Baro Başkanı Avukat Halime Aynur, “Biz sadece bir meslektaşımızı kaybetmedik, en küçük kardeşlerimizden birini kaybettik. Mesleğinin ve hayatının baharında kaybettik onu. İki yıl önce avukatlık stajına başladığında tanışmıştık. Kendisini bir yıl önce mesleğe başladığındaki heyecanı hala gözümün önünde. Hevesli, idealist, güler yüzlü, kocaman yüreği olan genç bir meslektaşımızdı. 24 yıl gibi kısacık bir ömre çok şeyler sığdırdı. Başarılı bir avukat, genç bir anneydi. Daha 6 ay önce yavrusunu kucağına almıştı. Kendisi küçük, sorumlulukları büyük bir kadındı. Bu sorumluluk bilinci ile mesleğini icra ederken aramızdan ayrıldı. Acımız çok büyük. Gülen yüzü ile her zaman aramızda olacaktır” şeklinde konuştu.
Adliye önündeki cenazede yakınları fenalık geçirirken, yaralı eşi ise sedyeyle cenaze törenine katıldı. Törene katılanları gözyaşına boğan sahne ise, öksüz kalan 6 aylık Bebek Mesut Selim’in annesinin tabutuna dokunması oldu.
Aynur’un konuşmasının ardından, Bilecik Müftüsü Necati Akkşuş dua etti, helallik istedi. Daha sonra cenaze Kayı Boyu Camine götürüldü ve burada kılınan cenaze namazının ardından Şehir mezarlığında toprağa verildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.