DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

GELECEĞİN FUTBOLCU VE BASKETBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

BİLECİK BELEDİYESİ GELECEĞİN FUTBOLCU VE BASKETBOLCULARINI YETİŞTİRİYOR

 

            Bilecik Belediyesi tarafından 10 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında yüzlerce çocuğumuz, geleceğin basketbolcusu ve futbolcusu olmak için eğitim alıyor.

Her dönem binlerce çocuğumuzun çeşitli spor dallarında eğitim aldığı Yaz Spor Okulları birçok alandaki yüzlerce öğrencisi ile eğitimlerini sürdürüyor.

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları, uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda bu yıl; yüzme, tenis, basketbol, futbol başta olmak üzere birçok alanda eğitimler veriliyor.

Şu ana kadar 5 bini aşkın öğrencinin eğitildiği kurslarda, 5 ile 15 yaş aralığındaki çocuklarımız, belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçiriyor.

Belediye Başkanı Nihat Can’ın büyük önem verdiği Yaz Spor Okulları kurslarında yaklaşık 10 hafta eğitim alacak kursiyerler, kurs bitiminde öğrendikleri bilgi ve tecrübeleri, alacakları sertifika ile taçlandıracaklar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.