DOLAR
32,5555
EURO
34,8891
ALTIN
2.431,20
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

Gazimiz Ayhan Ertemiz Yarın Bozüyük’e Getirilecek

Gazimiz Ayhan Ertemiz Yarın Bozüyük’e Getirilecek. Bilecik’in Bozüyük ilçesinden hain saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz Bozüyük’e getirilecek. Suriye’nin İdlib kentindeki Gerginliği Azaltma Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya yapılan hain saldırıda 33 kahraman askerimiz şehit , 32 askerimizde yaralanmıştı.

İnternet erişimi özellikle sosyal medya hesaplarında erişime kısıtlanmasının ardından, bugün artık normal haline dönmeye başladı.

TBMM’de AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, MHP Grup Başkan Vekili Erkan Akçay ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın imzaladığı ortak bildiri her ne kadar siyasi görüşler farklı olsa da söz konusu vatan, yani Türkiye olunca yaşanan acı olayın ardından bir kez daha Türkiye’nin tek yürek haline geldiğini göstermiş oldu.

Yayınlanan ortak bildiride şu ifadelere yer verildi:

27 Şubat 2020 gecesi Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait konvoya yapılan hain saldırıda 33 kahraman evladımız şehit edilmiş, 32 evladımız yaralanmıştır.

Acımız büyüktür. Milletimiz’in başı sağ olsun.

Bu alçak ve menfur saldırıyı Millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki aşağıda imzası bulunan parti grupları olarak, şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Askerlerimize yapılan saldırılara mukabele hakkımız mahfuz kalmak kaydıyla, bölgede yaşanan insani dramlara mani olmak için uluslararası hukukun desteklediği biçimde çözümün siyasi yöntemlerle olması gerektiğini ifade ediyoruz.

Kahraman Türk Ordusu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kendisine verilen görevleri her zaman olduğu gibi, bundan sonra da üstün başarıyla gerçekleştireceğine olan inancımız tamdır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak, bize emanet edilen demokratik temsil sorumluluğunu, parti politikalarına ilişkin farklılıklar saklı kalmak kaydıyla, yüksek idealler istikametindeki ortak bir anlayışla yerine getireceğimizi Aziz Milletimiz’e ve dünya kamuoyuna bir kez daha bildiririz.

İdlip’te Türk askerlerine düzenlediği hava saldırısında Bilecik’in Bozüyük İlçesinden Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz’inde yaralanan gazi 32 askerimizin arasında yer aldığı öğrenildi.

Psikolojik Manipülasyonlara Alet Olmayın

Hain saldırının ardından, bir çok sahte sosyal medya hesabından yapılan yanıltıcı, spekülatif ve psikolojik manipülasyon teknikleri ile yaşanan acı olayı kullanarak Türk halkını etkilemek için yapılan asılsız paylaşımları engellemek amacıyla devletin yetkili kurumlarınca sosyal medya hesaplarına erişim kısıtlandı.

Bir çok sosyal medya hesabından sahte hesaplar oluşturularak yapılan paylaşımlarla algı oluşturmak isteyen gruplar yine boş durmadı.

Whatsapp üzerinden sanki askerlerimizin ses kayıtlarıymış gibi sahte ses kayıtlarının sosyal medya hesaplarından paylaşılması, şehit sayısının yüksek gösterilmesi gibi bir çok algı operasyonu yapılıyor.

Bu acı hepimizin ve hepimiz aynı vatanın evlatlarıyız. 33 kahraman askerimiz şehit , 32 askerimizde yaralandı. Bizi ayrıştırmaya çalışan grupların sahte paylaşımlarına inanmadan önce lütfen araştırın.

Türk, kürt, laz ve çerkez yaşanan büyük acılarda nasıl bundan önce siyasi görüşleri bir kenara bırakıp, bir ve beraber olduysak yine aynı kararlılığı sürdürmemiz gerekmektedir.

Gazimiz Ayhan Ertemiz Yarın Bozüyük’e Getirilecek

Gazi Ayhan Ertemiz ile ilgili olarak Mehmet Uysal yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Ayhan Ertemiz kardeşimiz İdlib Harekatında ayağından yaralanmış. Kardeşi Gürkan Ertemiz Miraç Mete Yüksel kardeşimi arayarak şu mesajı yayınlamasını istemiş;

”Ben Ayhan Ertemiz’in kardeşi Gürkan Ertemiz, abim çok şükür iyi. Çıkan Şehit haberleri asılsızdır lütfen itibar etmeyin. Yarın Allah’ın izniyle ambulans ile Bozüyük’te olacak. Hepimizin başı sağ olsun.”

Şu anda yoldalarmış. Gazi kardeşimize, diğer gazilerimize de geçmiş olsun ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, Allah rahmet eylesin.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.