DOLAR
32,2645
EURO
34,7245
ALTIN
2.395,46
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Açık
22°C
Bilecik
22°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Fırtına Çekinmiyor

Fırtına Çekinmiyor

Hami Mandıralı ve orta saha oyuncusu Özer Hurmacı, H. Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi.

Futbolun sonuç oyunu olduğunu ve kazandığınız zaman anlamlı olduğunu belirten Hami Mandıralı şunları söyledi:
“Fakat oradaki maçın ikinci yarısında çok güzel kontratak oyun sergiledik ve pozisyonlar bulduk. Verilmeyen golümüz var. O golle buraya gelseydik düşüncelerimiz daha farklı olacaktı. Ekibimiz ve camiamız adına güzel bir şey gördük; yenildiğiniz zaman da övgü dolu sözler alabiliyorsunuz. Keşke bu övgüleri sonuçla alabilseydik ama sadece futbolla aldık. Bu yine de futbolumuza artı olarak yansır. Sonuçta karşınızda Juventus var. Yediğimiz golleri de göz önünde bulundurduğumuzda orada şanssız olduğumuzu söyleyebiliriz.”

 

Mandıralı, yarın akşamki maçtaki oyun planıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı:
“Bu tip büyük maçlarda plan yapmanın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama bizim tek planımız var. O da oyuncularımızın göstereceği yürekli performans ve kendi değerlerini sahaya yansıtmalarıdır. Özellikle Juventus ve Kayseri maçının ikinci yarısındaki performansımızı sahaya yansıtırsak çok şeyin üstesinden gelebiliriz. Sonuçta karşınızda dünya devi Juventus var. Juventus’a karşı sahasında bu kadar pozisyon bulmak kolay değildi sadece bunu sonuca yansıtamadık, Trabzonspor asla defans oynamamalı, hücum ve gole dönük oynamalı. Defansı da boş bırakmamalı, önlemlerini almalı. Bunun üzerine çalışmalarımızı yapıyoruz. Ama Trabzonspor’u sahada havaya sokacak, şahlandıracak oyuncularımızdır. Onlara güveniyoruz. Taraftarlarımız da eminim ki oyuncularımıza güveniyor. Yeter ki bize destek olsunlar. Sonuçta futbol oynuyoruz ve tüm sonuçlar olabilir.”

Hami Mandıralı, ilk maçtaki hakem hatasıyla ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:
“Hakemlerin işine karışamayız. Karışsaydık zaten sonuçlar bizim lehimize olurdu. Kendi sahamızda oynamanın avantajlarını kullanacağız. En büyük silahımız oyuncularımız. Bir de taraftarın itici gücü arkamızda olacak. Futbolda her şey var ama Juventus’tan asla çekinmiyoruz. Futbolumuzu oynayacağız ve bize yakışanı yapmaya çalışacağız. Yarın neler yapacağımızı hep beraber göreceğiz.”

 

Mandıralı, Juventus’tan bir oyuncuya özel önlem alıp almayacağıyla ilgili bir soru üzerine de, “Juventus’un bütün oyuncuları değerli oyuncular. Onlara önlem almaktan ziyade kendi oyuncularımızın Trabzonspor için sahada neler yapabileceğine odaklanmalıyız. Her birine önlem almaya kalksak oyuncu yetmez. Adam adama oynamak gibi bir düşüncemiz yok hiçbir zaman. Buna niyetimiz de yok. Oyuncularımız ilk maçta Juventus’ta kimin farklı yapıda olduğunu, kimin önemli oyuncu olduğunu gördüler. Biz rakip oyuncular hakkında uyarılarımızı yapacağız elbette ama sahada oyuncularımız onlara cevap verecek. Sakat oyuncumuz yok ama sadece Bosingwa’nın küçük bir problemi var. Akşam idmanında netleşecek durumu. Malouda iki gündür idmana çıkıyor. Sakatlığı yok ama fiziksel olarak eksikliği olduğunu düşünüyorum. Kadroda olacak ama başta mı oynar sonradan mı girer bilmiyorum. Onunla konuşacağız” diye konuştu.

 

Bordo-mavili oyuncu Özer Hurmacı ise Juventus maçının Trabzon ve Türkiye açısından çok önemli olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

“İlk maçta gördük ki iyi bir futbol oynadık. Skor tam istediğimiz gibi olmadı. 1-0 öndeyken verilmeyen bir golümüz oldu. Neticesinde ikinci maçta kendi evimizde oynuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp birçok takıma burada mağlubiyet tattırdığımız gibi Juventus’a da mağlubiyet tattırmak istiyoruz. Ben ilk maçta hakemin çok dengeli bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Sonuçta direkt sonuca etki eden bir golümüz verilmedi. Bunu İtalyan basını da bütün Avrupa basını da herkes gol olarak niteledi. Yarın ki maçta inşallah daha dengeli yöneten bir hakem olur. İnşallah taraftarımızın desteğiyle şansımız yüzde 20 ya da yüzde 30 gözükse de onu yüzde 61’lere çekip turu geçeriz.”

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.