DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Fettah Can Bozüyüklü Hayranlarıyla Buluştu

Fettah Can Bozüyüklü Hayranlarıyla Buluştu

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Konserinde sahne alan Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Fettah CAN Bozüyüklü hayranları ile buluştu.

Bozüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Grand Çalı Otel Balo Salonu’nda düzenlenen konser programı vatandaşlara ücretsiz olarak sunulurken yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Programda ilk olarak Bozüyüklü gençlerden oluşan rock gurubu Majör sahne aldı. Ardından davetlilere Mehmet UYSAL yönetimindeki Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu farklı yörelere ait birbirinden güzel solo ve koro türküler seslendirerek türkü şöleni yaşattı.

Konser programında konuşan Belediye Başkan V. Fatih BAKICI “bizler sosyal belediyecilik anlamında gençlerimizin her zaman yanında olmaya çalıştık ve şunu söyledik sadece projelerle değil bizim hep beraber Bozüyük’müz de yapılması gerekenleri birlikte yapmamız gerektiğini dile getirdik. Gençlerimizin bir çoğu şu anda çeşitli etkinlikler için Eskişehir’e gitmekte. O yüzden en önemli projelerimizden biri olan kültür merkezimizi yapıyoruz ve içinde 600 kişilik sinema salonu olarak ta kullanabileceğimiz bir ortam yaratıyoruz. Aynı zamanda 4 eylül’de yapımını bitirdiğimiz 42.000 metre karelik yaşam alanıyla beraber sizlerin bu alanda vakit geçirmeleri ve etkinlik yapmanızı sağlayacak büyük bir yer planladık. Yeşilkent’te; 3’lü şelale şeklinde ve sizlerin yine güzel vakit geçirebileceğiniz 200 metre kapalı alanı ile birlikte her zaman birlikte böyle güzel programlar yapabileceğimiz 1.500 kişilik amfi tiyatrosuyla yeni bir yaşam alanı yapıyoruz. İnşallah bundan sonraki etkinliklerimizi orda yapmayı planlıyoruz. Ben yaşım itibariyle genç bir başkan olarak 34 yaşındayım ve sizlerden çok ta uzak değilim. Sizlerden gelebilecek bütün fikirlere her zaman açığız ve Bozüyük’ü hep birlikte güzelleştireceğimizin inancındayım” dedi.

Başkan V. BAKICI’nın konuşmasının ardından izleyenlerin heyecanla beklediği Fettah CAN sahne aldı. Fettah CAN sevilen bütün şarkılarını Bozüyük’lü hayranları için seslendirerek onlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında Başkan V. Fatih BAKICI sevilen sanatçı Fettah CAN’a plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür etti. Ayrıca bu esnada herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.

Konser programına katılan herkese girişte 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Başkan V. Fatih BAKICI adına kırmızı karanfil hediye edildi. Programa Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.