DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik’te Spor Anlamında Çıtayı Yükselttik

Bilecik’te Spor Anlamında Çıtayı Yükselttik

 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikspor’un yeniden yapılanmasından ve yeşil sahalara dönmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Bilecik’te spor anlamında çıtayı yükselttiklerini söyledi.

Bilecikspor’un başarısı için ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Bilecik Belediyesi olarak, şu ana kadar sportif anlamda yaptığımız hizmetler, spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin birer göstergesidir. Şehrimizin her bir köşesini, tam kapasiteli spor alanlarıyla donatıyoruz. Hürriyet Mahallesi’ne yaptığımız Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Alanı, Karasu Rekreasyon Alanı’nda yapmış olduğumuz; basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu, squash spor alanı ile 2 bin kişilik Kapalı Spor Salonu ve yeni projelerimiz arasında olan 10 bin kişilik ve Bilecikspor’a yakışır nitelikte stadyumu, şehrimize kazandırıyoruz. Diğer yandan Bilecik’te, ufak yaşlardan itibaren, gerek yaz spor okulları gerek başka alanlardaki faaliyetlerimizle çocuk ve gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bunlarla birlikte Bilecik’te sadece futbol değil, basketbol başta olmak üzere güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Teknik Direktör Engin Özmen ise hedeflerinin, Bilecik’in o eski güzel günlerine döndürmek olduğunu belirterek, ”Güzel bir ekip kurduk ve böylece yola çıktık. Bütün Bilecik halkı için güzel olacağını düşünüyoruz. Bilecik, güzel bir ilimiz. Buranın profesyonel liglerde hiçbir takımı yok şu an. Bizim amacımız Bilecik’i temsil eden bir ekip olarak profesyonel anlamda boy göstermektir” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.