DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHRİN HER BİR KÖŞESİNDE FAALİYET GÖSTERİYOR

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHRİN HER BİR KÖŞESİNDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları kapsamında şehrimizin her bir köşesinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrimiz güzelleşmeye devam ediyor.

BİLECİK BELEDİYESİ PELİTÖZÜ GÖLPARKI GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Bilecik İl Özel İdaresi’nden Bilecik Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi’nin burada gerçekleştirdiği çalışmalarla güzelleşmeye devam ediyor.

Vatandaşlarımızın uğrak yerlerinden biri olan Pelitözü Gölpark, gerçekleştirilen çalışmalar ile daha da cazip hale geliyor.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından göl etrafından dere ıslah çalışmaları yapılırken aynı zamanda piknik ve mesire alanlarındaki direnaj hattı çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Bölgenin birçok noktasında bakım ve onarım çalışmalarını da yerine getiren ekipler, Pelitözü Gölpark Giriş Kapısına da ahşap koruma çalışması gerçekleştirdi.

Bölgede, birçok alanda yenileme ve düzenleme çalışması gerçekleştirilen ekipler, çalışmaları kapsamında, yol kenarlarında beton bordür çalışmasını yaptı.

Bilecik’in şu an olduğu gibi gelecekteki en cazip noktalarından biri olacak Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi tarafından şehrin vitrini konumunda olacak şekilde tasarlanıyor.

ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Şehrin birçok noktasındaki asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmaları kapsamında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını yerine getirerek, vatandaşlarımızın bu konudaki taleplerini yerine getiriyor.

Bilecik’teki tüm ana ve ara arterleri sıcak asfalt ve parke kilit taşı ile donatan Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızdan gelen diğer talepleri de yerine getirmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.