DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN BAKICI ÖĞRENCİLERİN ŞENLİK COŞKUSUNA ORTAK OLDU

BAŞKAN BAKICI ÖĞRENCİLERİN ŞENLİK COŞKUSUNA ORTAK OLDU

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Zafer İlkokulu bahçesinde düzenlenen “Okula Veda, Yaza Merhaba” Şenliği’ne katılarak öğrencilerin tatil coşkusuna ortak oldu.

2 gün boyunca okul bahçesinde devam edecek şenlik programı İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Aile Birliği Başkanı Seçil GÖKÇETİN’in yaptığı açılış konuşmasının ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ bu programda öğrenci ve velilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu okulumuz 7-8-9 aydır çok güzel yerlere geldi, inşallah çocuklarımızın gelecekte daha güzel, daha iyi şartlarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Hayatta en değerli varlığımız olan çocuklarımızın okuması, eğitim alması, iyi insan olması, erdemli insan olması, vatanına milletine, annesine babasına faydaşlı insan olması kadar büyük bir onur yoktur. İnşallah sizin de çocuklarınız size, vatanımıza milletimize faydalı birere evlat olur ve sizin alnınızı ağartır” dedi. Programın devamında söz alan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da her zaman okullarda çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu, bu gün de yine onlarla birlikte olarak coşkularını paylaşmak istediklerini belirterek “Bir eğitim öğretim yılı daha sona geliyor. Yaz tatilinin  çocuklarımız için kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum. Ama yazı boşa geçirmesinler,  bizim tamamen ücretsiz olarak düzenlediğimiz yaz kurslarımıza katılsınlar. Öğretmenlerimiz de dönem boyunca çok emek sarf etti. Ben öğretmenlerimize de emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Bu yılın güzel geçtiğini düşünerek ben hepinizi saygı ve sevgiyle selamlayarak Allah’a emanet ediyorum” dedi ve kermesin hazırlanmasında emeği geçen velilere teşekkür etti.

Programda ana sınıfı öğrencilerinin atık malzemelerden oluşan giysileriyle hazırladığı defile büyük beğeni kazandı. Program öğrenciler tarafından hazırlanan şiir sunumları, folklor gösterileri, çeşitli yarışmalar ve Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Koro Şefi Mehmet Uysal ve Ekibi’nin Türk Halk Müziği Konseri ile devam etti.

Bşk- Zafer İlkokulu Şenlik 1 Bşk- Zafer İlkokulu Şenlik 7 Bşk- Zafer İlkokulu Şenlik 9 Bşk- Zafer İlkokulu Şenlik 10 Bşk- Zafer İlkokulu Şenlik 11 Bşk- Zafer İlkokulu Şenlik 12

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.