DOLAR
38,0098
EURO
41,0558
ALTIN
3.695,34
BIST
9.655,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Çok Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Çok Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C

Facebook Yeni Bir İçerik Hazırlıyor

01.12.2013
A+
A-

 

Facebook Yeni Bir İçerik Hazırlıyor

Yeni içerik sayesinde kullanıcılar bağlantıları kaydedebilecek.

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, kullanıcılarının sayfada daha fazla zaman harcaması için yeni bir içerik test ediyor.

İnternete ekran görüntüleri sızan yeni içerik, Pocket ve Instapaper gibi uygulamaların benzeri bir hizmet sunacak.

AllThingsD sitesine açıklama yapan bir Facebook yetkilisi, “Şu an yeni içeriklerin test aşamasındayız ancak daha fazla bilgi paylaşamayız” ifadesini kullandı.

İlk olarak MyTechSkool sitesinin duyurduğu içerik, haber akışında paylaşılan haberlere bir ‘sayfayı kaydet’ etiketi ekleyecek. Bu tuşa basıldığı zaman, söz konusu bağlantı Facebook uygulamalar menüsünde kaydedilecek.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, “Dünyadaki herkese en başarılı kullanıcıya özel gazeteyi sunmak istiyoruz” demişti. Wall Street Journal gazetesi de,sosyal ağın ileride kendi gazete hizmetini geliştirmek için çalıştığını duyurmuştu.

Facebook’un haber kaydetme özelliğinin test süresi ve kullanıcılara ne kadar açık olacağı belli değil.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.